Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul el a laptopomo...

Miért nem indul el a laptopomon a Viber?

Figyelt kérdés
Oke h oar honaoja lett ujra téve a gepem de ez nonszensz.bocs.kicsit feszult vgyk annsit probalkoztam.letoltottem a vibert a laptopra.windows 7 van a gepen.amugy 8 vlt csak amit adtak hozza cd-t azt betettuk es ug letorolt mindent mint annak a rendje....ennyit a szuler telepito cdrol...szoval mivel a cd-n nem is vlt semmi amivel telepithettek vna,igy feltettek egy 7et.azota alapbol full lassu.wordot se tudok beszerezni meg semmit ra.mivel az office azt is megszuntette.na sebaj.a viber.letoltottem.elolvastam 1 csomo forumot.mit h kell stb...h a tulajdonsagoknal a kompatibilis fulnel windows 7 server 3at valasszam vgy mi a turot de.semmi.meg igy se nyitja meg.az avira.virus irtot is.kilottem mar.az se blokkol.Otlet????mar lejovok a hajamrol.

2018. júl. 4. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján fingod nincs hozzá, mit csinálsz, így nem lesz egyszerű. Kérj meg egy szakembert, biztos van a közeledben/ismeretségi körödben.

Azért meg ne a windows telepítő legyen a hibás, hogy nem értesz hozzá, és ahelyett, hogy megkeresnél vele egy hozzáértőt, nyomkodod jobbra-balra...

2018. júl. 4. 09:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Valójában nem értek hozzá,ezért is írtam ki a kérdést,kedves válaszoló.

senki nem mondta,h a telepitö a hibás.de amit a laptophoz adtak CD-t az mar hibas vlt és az is aki adta hozza.ennyi!!!! ugyh azert mert nem értek hozza,ahhoz még értek,hogy a szamitogépben jártas barátom,aki egyebkent újra húzta a gépemet,elmagyarazta azt,hogy mekkora szar cd-t adtak,felfogtam.eddig még van fingom a dolgokhoz.ugyh ennyi. ;)

Neked meg maximum masról nincs fingod. Nem érthet mindenki mindenhez.

Ugyh hangsúlyoznám, a kedves szamteches barat mondta mekkora szar vlt a cd.ugyanis lementette az adataimat hál isten,majd utána tette be a laptophoz kapott cd-t, h ujra telepitse,de nem telepitett semmit ujra,mivel ugy ahogyvolt mindent letorolt a gepemrol a cd.ujra telepitesi lehetoseg ergo windows 8 meg aztan vegkepp nem vlt a lemezen. ugyh ennyi.nagy okoskodo. egyebkent mondta is,h nagy mazli h nem tette be elsonek csak ugy kivancsisagbol a lemezt,mert akkor pisloghattunk volna. a kerdest pedig azert irtam ki,mert senki nincs a közelembe aki segitene....es amiket irtam, azt is forumon talaltam...h mit h allitsak be stb... innet szedtem azt amiröl fingom nincs.

[link]

mindent megcsinaltam mégse mukodik.csak h tiszta legyen.és kösz a nem segitséget.jó fej vagy.

2018. júl. 4. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Hibaüzenet?
2018. júl. 5. 04:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valóban létezik ez a "a szamitogépben jártas barát", akkor miért nem tőle érdeklődsz...?

Szívesen.

2018. júl. 5. 07:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak szurkalodni tudsz,de segiteni nem.nem.hiszem h barmi kozod lenne hozza h miert nem?esetleg lehet h vkibek olyan munkaja van h epp a vilag masik oldalan van.vgy epp sulyos beteg.es nem eppen egy szamitogep lesz a legfontosabb problema amivel zavarnan.semmi kozod nincs hozza Mr.Tahoka.

Kedves masik valaszolo.koszonom szepen a segitseget :)!Igen kiirt a windows hibauzenetet vgy vmi.olyasmit h orvosolnam e a problemat. O maga megprobalta helyreallitani de meg igy se.

Más-Nemtudom egyebkent eleg lassu volt a gepem miota ujra lett téve,viszont moat mióta leszedtem az Avira-t es feltettem az Avastot gyorsabb. Igy lehet h a virusirto blokkolta ennyire. Mindenkeppen megfogom probalni ujra ha ujra otthon leszek :)!hatha sikerul.koszonom megegyszer Neked. :)

2018. júl. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!