Mit kell tennem ha a laptpom kiirja hogy windows licence hamarosan lejár?
Figyelt kérdés
a gépházba kūld,de nem tudom mit kell csinálni.2018. júl. 3. 10:22
1/6 anonim válasza:
Gondolom "tört" verziód van. A programot újból le kell futtatni.
2/6 anonim válasza:
igen jól mondja egyes.
általában microsoft toolkitet, vagy kmspicot használnak,
4/6 A kérdező kommentje:
igy vettem euronics-ba.nem csináltam vele semmit.a facebooknál meg az emailjeim megnézésénél ki is fújt a tudomány.tudnátok esetleg kicsit részletesebben segíteni?köszi...:)
2018. júl. 5. 00:10
5/6 anonim válasza:
Tippek: Mikor vetted? Euronicsba mennék kérdezni. Van az alján matrica reg kóddal, van leírás a gépről? Aktiváltátok a windowst? Számlán szerepel a windows is?
6/6 anonim válasza:
Nem írták esetleg, hogy ez csak egyszeri használatos eredeti windows? Mert ilyen is van. Aztán ha lejár a licenc akkor cseszheted...
Vaaagy valahol a laptopon esetleg a hátulján vagy az elején, vagy a dobozában vagy a dobozán vagy egyik kis zacsiban van egy kis színes papírocska amin van egy hosszabb SERIAL szám ami a windowshoz van.
De az is lehet, hogy már kidobtad :)
Ha sehol nem találsz ilyet, akkor megcsörgetheted az euronics-et, és elmondják, hogy mit kaptál a pénzedért.
Ha csak 1 évet vagy párat, és nem többet akkor vehetsz egy eredetit, vagy egy törtet leszedhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!