Miért a windows xp-t tartják a legjobb oprendszernek, miért szeretik ennyire az emberek?
Nekem anno mikor xp-m volt emlékszem voltak vele stabilitási problémáim, mint pl. mikor játszottam nem egyszer fagytak a játékaim, nem reagált a ctrl+alt+delre míg 7-es alatt, ha előfordult fagyás akkor azzal a billentyű paranccsal simán betudtam zárni és nem kell resetelnem a gépet. Xp-vel többször omlott össze az oprendszerem és nem egyszer lett vírusos a gépem. Win 7el talán egyszer fordult elő ilyen.
Már legalább egy hónapja váltottam 7-ről 10-re és még jobbnak és stabilabbnak találom.
Nem értem ezt az xp imádatot. Nem lehet, hogy a nosztalgikus érzés ilyen erős inkább? Amikor gyerek voltam életem legelső számítógépén windows 98 volt és elég erős nosztalgikus érzések kötnek hozzá, de ettől függetlenül nem tartom a legjobb oprendszernek.
Az XP túl sokáig volt a piacon, az emberek megszokták és nem szeretik az újat.
A Májkrémszoft hibája az egész, mert 2001-ben kiadta az XP-t, aztán 5 évig ült a sejhaján, aztán kiadta a Vista-t, a valaha volt második legrosszabb Windowst. Szóval XP után 8 évet kellett várni egy normális új rendszerre, csoda, ha nehezen akar kikopni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!