Hogyan tudom letörölni az Avast Antivirus Free és az Opera programot?
Valahogy sikerült letöltenem (nem tudom hogy) de egyszer csak megjelent ez az Opera böngésző és ez az Avast. Szeretném őket teljesen letörölni de nem tudom hogy kell. Nem vagyok egy nagy zseni ezekhez. Tudom hogy nem nehéz de akkor se. Hogyan tudom teljesen letörölni a számítógépemről? (Windows 10)
Válaszokat köszönöm!
Szia kérező. Az Avast- tal én is megjártam... Már a hajamat téptem, és nem tudtam megszabadulni tőle. Nekem a CCleaner- rel települt, föl, mai napig nem értem hogyan... az Avast-ot csakis a saját eltávolító programjával tudod törölni. Üdv. és sok sikert. Tudasd, hogy sikerült - e! kíváncsi vagyok.
Egy nagyon jó program eltávolítót ajánlok a figyelmedbe- Revo Uninstaller. [link]
Innen letölthető, ingyenes, magyarul is tud. De az Avastot úgy csináld ahogy fentebb írtam. Szia és üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!