CoD4 MW 1.8X patch menu bug? (Lentebb van részletesen leírva)
Üdvözletem!
Elsősorban régebben is volt egy ilyen bajom de újratelepitettem a Windows rendszert ezzel meg is szünt a hiba
Nem foglalkoztam vele...
Nos a hiba megint itt áll és most tényleg szeretném javítani, hogy legközelebb Rendszer újratelepítés nélkül megússzam a dolgot
Hiba:
"Error durring initialization.
Tried to use a player profile prefore it was set.This is probably a menu bug."
Természetesen, próbáltam törölni a profile vagy player mappát illetve a Mods mappát is próbáltam.
Nem segített az ügyön.
Googlen is kerestem különböző forumokon de azt mondták ez azoknak jön elő akik Macen játszanak mert már nem támogatja a Patch a Macet.
Nekem Windows 7 van kivállóan ment eddig minden.
Jártam a fórumokat és egy steamos topikban is volt egy velem hasonló helyzetű srác de neki megoldotta hogy törölte a profile mappát
Nos, nekem nem..
Egy FB csoportban is hasonló helyzetü gyerek megoldotta hogy törölte az AppData mappábom azt Activisiont..
Töröltem...szintén semmi változás.
Akkor gondolom újra telepítem a játékot
Igen 1.0-ánál megy szépen de mikor 1.7-ről akkar frissiteni 1.8-ra akkor is ezzel a hibával dob ki
Ha a könyvtárba beillesztem a fájlokat akkor már a menübe se tudok belépni.
Megvagyok teljesen lőve
Nem tudom mit csináljak.
A gépet újratelepíteni nem szerwtnék mert nem éri meg
Ez az egyetlen játék amivel el tudom foglalni magam.
Remélem lesz megoldás rá!
Köszi! :)
(Elnézést, ha rossz témába raktam, őszintén nem tudtam megfelelőt találni neki, úgy gondolom így megtalálják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!