A operácios rendszer miért jelentkezik mindig ha lezár a képernyő?
Figyelt kérdés
Nincs beállitva semmi. Windows 10 hp proobok
8 giga ram
Intel core i5 7200U Cpu 2,50 ghz 270 ghz
64 bites.
videokártyák intel hd grafic 620
Amd readon Tm 530
2018. jún. 24. 21:45
2/6 A kérdező kommentje:
Bejön a képernyő kiméló utána a monitor kikapcsol,és bejön vmi bejelentkezős képernyő nem szokott,ma kezdte,és nem értem,mert nincs beállitva alvás semmi.Kimaradt a miért jelentkezik ki? .. Bocsi.
2018. jún. 24. 22:04
3/6 A kérdező kommentje:
Napok ota random elsötétült a monitor videonál is,ma már simán is csinálta miután bekapcsoltam a gépet. Csak fél éves drga gépről beszélünk..
2018. jún. 24. 22:06
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Nem a gép hibája, hanem a Windowsé. A Windows 10-nél minden nagyobb frissítés gyakorlatilag egy új rendszer telepítése, és ilyenkor rendszerint elfelejt egyes beállításokat átvenni, másokat pedig egyszerűen ledefaultol. Nézd meg az energiakezelési beállításokat, ott vannak ilyenek.
6/6 A kérdező kommentje:
Alvás ra soha van beállitva azárt nem értem,és random csinálja ha hosszabb ideig inaktiv.. A linket megnézem köszi. Amugy a friss ota hulye a gép akkor kb 30 xor bottolt be mire elindult pf,ssd pont erre a tipusra irták h gázos az uj friss javitás nem tudom mikor esedékes..
2018. jún. 24. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!