Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan ingyenes videoszerke...

Van olyan ingyenes videoszerkeszto amiben a video egy reszletet tudom homalyositani?

Figyelt kérdés

Eddig youtube szerkesztoben csinaltam de most ujitottak es nem lhet a videot megallitani a szerkesztoben, igy eleg nehez megcsinalni...

Amit probaltam az odaig ingyenes amig nem akarod exportalni a videot.

2018. jún. 22. 15:10
 1/3 tabaki ***** válasza:

Miért, melyiket próbáltad? -- Ígérem, én nem ajánlgatom tovább. Szerencsére az itt minduntalan javasoltak közül van még vagy fél tucat, amelyik jó eséllyel alkalmas rá.

A VSDC-t, OpenShot, Lightworks szinte biztosan tudja. Ami meg engem illet, én erre is a Blendert venném elő, mint mindenre...

2018. jún. 22. 20:29
 2/3 A kérdező kommentje:
legutobb a VDSC-t probaltam de mikor a videot exportlnam akkor irja hogy fizessem ki a teljes verziot...
2018. jún. 24. 00:11
 3/3 anonim válasza:

Én a Filmora vágót használom! Valóban az is fizetős de nagyon sok facebook csoportba megadnak ha kérsz jelszót és emailt. Ha azt beírod akkor ingyenes lesz és leveszi a feliratot! Én az egyik barátnőmtől kaptam meg a jelszót amire sajnos már nem emlékszem! De meg lehet próbálni :D

LénaGG

2018. júl. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!