Mért van az az MSN 8.5-ös verziójánál hogy nyitva marad a tálcán az ikonja egy beszélgetőablaknak?
Figyelt kérdés
Ha kilépek belőle akkor már nem tudom megnyitni a tálcáról a beszélgetést de az ikonja ott marad...Valaki tudja hogy mi lehet a baj?Ha kijelentkezem akkor is ott marad és csak akkor tünik el ha teljesen kilépek az MSN-ből.2008. okt. 31. 20:39
1/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt :) Lehet, hogy valamelyik script macerál bele, de én újratelepítettem, és aztán minden oké lett :P
2/5 anonim válasza:
Köszi, de azóta az egész windows újra lett rakva..8-)
3/5 A kérdező kommentje:
Az előző válaszoló az helyettem akart válaszolni vagy mi???XD
A legelső válaszolónak meg:Már én is újra raktam az MSN-t denem lett jobb tőle.....De a scriptekre nem gondoltam úgyhogy köszi a tippet! :)
2008. nov. 12. 18:13
4/5 anonim válasza:
chh.. énis csodálkoztam h mit válaszolgat xDD
remélem sikerült megoldani :) majd írd meg h mizuss.. :D
5/5 A kérdező kommentje:
Nah sikerült...A Messenger Discovery volt a hibás,de nem értem mert már másfél éve használom és eddig nem volt semmi baja...úgyhogy nem értem,de köszönöm szépen a segítséged! :-)
2008. nov. 13. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!