Az Adobe Flash Player az jó vírusírtó?
Letöltöttem egy vírusírtót az AVG-t. De a játékokhoz meg ugye sok helyen az Adobe Flash Player kell. A kettő ha jól tudom meg nem tesz jót a gépnek.
Mit csináljak akkor?
Igen az a legjobb! :-D
Minden vírust kinyír,sőőt,még a géped is átnézi.Hiszen egy FLASH PLAYER. Magyarúl egy Flash lejátszó.LEJÁTSZÓ! Tehát alegjobb vírusírtó!
"Az Adobe Flash Player az jó vírusírtó?"
Nem.
Az Adobe Flash nevű programban/technológiával készült, weboldalakba beépített tartalmak (főleg játékok, videolejátszók) böngészőben tőrténő megnyitására szolgáló bőngészőbe épülő plugin.
Mivel az Adobe Flash egy idejétmúlt technológia ( [link] ) - a HTML5 (CSS3, Javascript/ES5+) cseréli le - ezért biztonsági szempontból kissé veszélyes (ezért tiltja le sok böngésző).
A kettő éppen ideális együtt. Az AVG biztosítja az irtót, a kétes megbízhatóságú lejátszó meg beszerzi hozzá a vírust.
Tippelni sem tudok, honnan a csudából vetted, hogy a Flash Player vírusirtó volna, szerintem ez még e sok furcsa kérdést megélt oldalon is unikum. Mellesleg tudomásom szerint ma már a vírusvédelmi programok sem akadnak össze olyan előszeretettel, mint valaha, de ettől függetlenül elég egy.
Úgy látom, valami vicces idióta már megint nagyon ráér, mert az utóbbi pár napban három olyan kérdést is kaptam, hogy tényleg tönkremegy a gép, ha ugyanabból a fajtájú programból (vírusirtó, médialejátszó, böngésző, szövegszerkesztő...) kétféle is van egyszerre a gépen?
-Istenem, hol olvastad ezt a baromságot?
-Hát, a Facebookon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!