Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudok játszani a crysis...

Ártatlan Mézelőd kérdése:

Nem tudok játszani a crysis 3-on. Intro után fekete kép. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Belépek a játékba, origin meg minden, elinditom az új játékot és amikor lemegy az intro ( amikor kint van az űrben és éppen halálra készül fagyni), megjelenik a crysis 3 piros felirat, majd fekete kép 2-3 órán keresztül. Annak a jelenetnek kéne jönnie, amikor prófétát kiszabaditják, de semmi. Csak a fekete kép. Mi lehet a baj?

Megvettem, 5-ször telepitettem újra, origin accon van

64 bites rendszer,

amd a6 6400k apu with radeon tm hd graphics (2cpus),~3,9ghz

directx 11

8gb ram

NVIDIA geforce GTX 660

2018. jún. 15. 13:41
 1/3 arcter válasza:
Jobb klikk. Kompatibilitási problémák megoldása. Itt elkezdesz bűvészkedni. Singel vagy multi core kell neki? Win 7 Win vista a kompatibilis os? A grafikai beállításokat meg kell-e babrálni? Videó kártya drivere mikori? Játékfórumon írnak-e hasonló esetről?
2018. jún. 20. 21:27
 2/3 anonim válasza:

Megvettem, felraktam, simán megy a tiednél gyengébb gpu-val..

Neten 1-2 helyen azt tanácsolják, hogy lépj ki origin-ból, ha lemegy jobbra az óra mellé, akkor ott is lődd ki és töröld a license fájlokat:

c:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License\

(a ProgramData rejtett mappa)

majd töröld az indító exe-t is (ahova telepítetted), és csekkoltasd a fileokat, nyilván mivel az exe hiányozni fog, így lesz mit letöltenie.

Amivel még lehet próbálkozni, az a vcredist és dx telepítés manuálisan, hátha vmiért nem ment fel.

Illetve driver update + windows frissítés.

2018. jún. 21. 02:09
 3/3 A kérdező kommentje:
semmi sem jött be. Mindent felfrissitettem, leirtak alapján végigcsináltam mindent és semmi. ugyan az mint eddig
2018. jún. 21. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!