Ha veszek egy új operációs rendszert, meg tudom tartani a régiről az adataim?
1; online üzletben vedd, ne aukciós oldalról. 3-50k
2; reinstall fog kelleni a rendszernek ergo mindent ki kell menteni.
3; olyan nincs, hogy minden programot vissza állíts. Olyan van, hogy pl a Google drive kimenti a programok (nagyrészének ) beállításait.
4; lehet kalózkodni is termék kulcsot...
Itt vehetsz:
Win 10 Pro64bit-et vegyél.
Korrekt megbízható cég.
Sokat vásároltam már tőluk.
Újratelepíteni lenne a legjobb, de ha el akarod kerülni
érdemes megpróbálni ezt a trükköt. így csináld(az esetek többségében összejön):
Meglévő licenckulcsoddal töltsd le a win 10 telepítőjét a microsoft honlapjáról.(ott akár egy telepítő penrive-ot is készíthetsz)
A meglévő windows-od kéri a termékkulcsot, ott keresd meg a telefonos aktiválás pontot.
Hívd fel a számot.
Próbálj elnavigálni egy kezelő jelentkezéséig.
Ha ez megvan mond a kezelőnek ezt.
Win 10 education windowsom van, aktiválatlan, de szeretnék eredeti windowst használni és vásároltam egy windows 10 pro licencet, nagyon fontos most nekem a számítógépem, meg tudja oldani hogy lefrissíti nekem a meglévő rendszert win 10 pro-ra, újratelepítés nélkül.
legyen szíves......stb.....
Utána követed az utasításait.
Távsegítséggel belép majd a gépedre,és profi módon mókol valamit.
Szólj neki előtte, hogy a friss windows 10 telepítőt már előre letöltötted.(pendriveon bedugtam a gépbe...)
Nagyjából 10-20 perc alatt perc alatt megoldják, és lefrissítik neked úgyhogy észre sem veszed hogy más op.rendszer lett a gépen.
Tapasztalatból beszélek.
ÜDv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!