Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha veszek egy új operációs...

Ha veszek egy új operációs rendszert, meg tudom tartani a régiről az adataim?

Figyelt kérdés
Talán zavaros a kérdés, de nem nagyon tudom, hogy fejezzem ki maga, úgyhogy itt lent kifejtem a témát. Jelenleg Windows 10 Education van a laptopomon, ami nagyon jó, csak állandóan kéri a termékkulcsot, megfoszt beállításoktól és igen A termékkulcs nincs meg nekem, (khm), és a szüleimmel azon gondolkodtunk, hogy veszünk egy Windows 10 Home (64-bites) op-t. A vásárlás után mi a következő lépés? Tudtok ajánlani helyeket, ahol vehetnénk? Milyen árkategória az, amely nem ver át? A jelenlegi op-n lévő adataim el fognak veszni, vagy tudok másolatot csinálni egy felhőbe, és később az egészet úgy újratelepíteni, ahogy van? Pl: alkalmazások, böngésző-beállítások, fájlok, rendszerbeállítások. A választ előre is köszi, és bocsi, ha kcsit analfabétának hangoztam :D (lány)

2018. jún. 13. 21:55
 1/2 Derwer ***** válasza:

1; online üzletben vedd, ne aukciós oldalról. 3-50k

2; reinstall fog kelleni a rendszernek ergo mindent ki kell menteni.

3; olyan nincs, hogy minden programot vissza állíts. Olyan van, hogy pl a Google drive kimenti a programok (nagyrészének ) beállításait.

4; lehet kalózkodni is termék kulcsot...

2018. jún. 14. 08:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt vehetsz:

[link]

Win 10 Pro64bit-et vegyél.

Korrekt megbízható cég.

Sokat vásároltam már tőluk.

Újratelepíteni lenne a legjobb, de ha el akarod kerülni

érdemes megpróbálni ezt a trükköt. így csináld(az esetek többségében összejön):

Meglévő licenckulcsoddal töltsd le a win 10 telepítőjét a microsoft honlapjáról.(ott akár egy telepítő penrive-ot is készíthetsz)

A meglévő windows-od kéri a termékkulcsot, ott keresd meg a telefonos aktiválás pontot.

Hívd fel a számot.

Próbálj elnavigálni egy kezelő jelentkezéséig.

Ha ez megvan mond a kezelőnek ezt.

Win 10 education windowsom van, aktiválatlan, de szeretnék eredeti windowst használni és vásároltam egy windows 10 pro licencet, nagyon fontos most nekem a számítógépem, meg tudja oldani hogy lefrissíti nekem a meglévő rendszert win 10 pro-ra, újratelepítés nélkül.

legyen szíves......stb.....

Utána követed az utasításait.

Távsegítséggel belép majd a gépedre,és profi módon mókol valamit.

Szólj neki előtte, hogy a friss windows 10 telepítőt már előre letöltötted.(pendriveon bedugtam a gépbe...)

Nagyjából 10-20 perc alatt perc alatt megoldják, és lefrissítik neked úgyhogy észre sem veszed hogy más op.rendszer lett a gépen.

Tapasztalatból beszélek.

ÜDv.

2018. jún. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!