Ubuntu alatt miért szól máshogy a hanszóróm mint Win 10 alatt?
Figyelt kérdés
Laptopról van szó. Ubuntut kezdtem haználni, de ha zenét hallgatok, úgy szól mint egy alumíniumdoboz, holott Win alatt teljesen jó volt.
Túl kevés a basszus vagy nem tudom. Hol / mivel lehet ezt beállítani?
2018. jún. 12. 22:05
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs beállítva a hangrendszer, pl. sztereó, 5.1, stb., és tényleg csak a magas csatornák szólalnak meg. Nekem nem Ubi van, de a hangbeállításokat nézd át, hogy minden be van-e állítva. Amúgy valószínűleg az Alsa a HAL réteg, szóval az alsamixer-t is használhatod beállításokhoz.
2/4 anonim válasza:
A linuxok alap helyzetben egy nagyon stabil és ugyanakkor hitványul alap audioval jönnek. De aggodalomra semmi ok, az alap jó, csak telepítsd fel a Pulse audio equalizert és meg fogsz lepődni mennyire jó.
3/4 A kérdező kommentje:
Na most valamit nagyon elbarmoltam..
Feltettem a pulseaudio-t, de mostegyáltalán nincs hang. Sőt, ha rákeresek, a sound settings is eltűnt a menüből. Jobb felsősarokban sem jelenik meg a kis hangszóró ikon... Valami tipp?
2018. jún. 13. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!