Windows 10 operációs rendszer áttelepítése másik számítógépre?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni az asztali gépemhez itthonra hivatalos windows 10 home 64 bite operációs rendszert, csak az asztali gépem kb 6 éves. Én tavaly vettem használtan. Azt olvastam interneten ha megveszem boltban a dobozos Windows 10 Home 64 bitet és kb 3 év múlva vennék egy új gépet azt újonnan vagy egy laptopot akkor minden gond nélkül átvihetem a külön vásárolt operációs rendszeremet hivatalosan?2018. jún. 11. 20:48
1/12 anonim válasza:
Igy van. De a regi gepen, akkor nem hasznalhatod.
2/12 A kérdező kommentje:
Nyilván a régit akkor azt kidobnám vagy eladnám egy 10ezresért oprendszer nélkül. Ezt a részét értem. És miben külömbözik az OEM oprendszer csak azért kérdezem mert mielőtt megvenném az oprendszert utána szeretnék járni hogy biztosan jót vegyek.
2018. jún. 11. 20:59
3/12 anonim válasza:
Az hozzarendelodik a gephez, nem viheted csak trukkosen tovabb.
4/12 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom megkülömböztetni a kettőt?
2018. jún. 11. 21:13
5/12 anonim válasza:
Na ezt nem tudom. Sosem hasznaltam legalisat.
6/12 A kérdező kommentje:
Már 10éve használok számítógépet és a windows 10 nekem tetszik és minden évben lefrissül. Úgy gondolom itt lenne az ideje megvenni.
2018. jún. 11. 21:25
7/12 anonim válasza:
Mar 35 eve hasznalok szamitogepet commodere-n kezdtem. Nem erzek ilyesmit :)
8/12 anonim válasza:
Dobozos, tehát telepítheted. Nem OEM.
Viszont 10 pro-t vennék...
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek aki normálisan válaszolt nem az érzelmeit akarta terjeszteni
2018. jún. 11. 22:08
10/12 anonim válasza:
A windóz 10 még annyit sem ér, mint a DVD, amire kiírod, vagy az áram, amit a letöltésével fogyasztasz. Használj 7-et, de azt se boltban vedd, annyit az sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!