Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudom-e törölni az Endless op...

F6xsh0gun kérdése:

Tudom-e törölni az Endless op rendszert úgy, hogy a Win10 fent marad?

Figyelt kérdés
Üdv. Vettem nemrég egy új laptopot amin alapból volt Endless op rendszer, viszont ráraktam a win10et is. A gondom az, hogy amikor lekapcsolom a gépet vagy alvó üzemmódba rakom néha újra bootol és az endlesst indítja el. Csak azután tudom a win10et újra behozni ha a biosba a boot menünél cserélgetem az UEFI-t és a Legacy-t. Kezd elég zavaró lenni és leszeretném kapni róla az endlesst úgyhogy a win10 és az adataim megmaradnak. Lehetséges-e? Ami segítséget találtam, az azt írta gyökerestül töröljem ki, de még a "mappáját" se találtam.
2018. jún. 9. 16:09
 1/1 anonim válasza:

Nekem sem engedte igy levenni

ugy tudod hogy mikor ujra telepitenéd nem formázod a partiociot

viszont a fájlokat át dobálja a windows old nevü mappába de ezt irni is fogja a telepítő

ez a C meghajtó gyökér könyvbtárba lesz

nekem sem sikerült kivennem onnan de engem is érdekel vlami megoldás rá

2018. jún. 21. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!