Ez a kliens biztonságos film nézésre?
BitLord-dal lehet nézni torrentoldalról filmeket, és az nagyon jó szerintem.
Nem kell nézni vírusos filmes oldalakat, nem kell féljek be kapok valamit mozicsillagon filmezz eu stb.
Szerintetek ez a program biztonságos?
Úgy értem nem vírusos bányászik a gépunkell stb.
Most tesztelem, kicsit nehezen indul el a program, csak tölt az egér még pár mp-ig SSD-vel is.
Vagy tudok ajánlani másik klienst?
Csak ne utorrenttet mert azt nem ajánlja az ncore se.
Nálam nem segített semmit.
Vagy rakjam fel vírtuálboxba és ott használjam az ilyen oldalakat?
Az nem baj hogy a firefox chrome fiókomba be lépek és a virtuálboxba is ott lesznek a könyvjelzőim stb?
Nem fog onnan át szinkronizálni a vírus böngészőn keresztül a gépemre?
Nem akarok ilyen nagy vírus támadást megint, hogy a vezetékes telefon vonal mindig meg szakadt proci 100% router feltörés, szerencse unokaöcsém itt volt és meg csinálta, mert a wifi kódot is át írta a vírus, meg lett csinálva a router azóta meg szűnt a telefon gond is egyből. Most már újba akarom rakni a win10-t és nem akarok többet vírust a gépemre.
BitLord kliens azért lenne jó mert letöltés közbe is tudom nézni a filmet.
Vagy ne használjam mert tele van reklámmal kémprogrammal bányászattal stb?
Mer kicsit lassan indul el, ami nekem gyanús SSD-vel is.
Defender mellet milyen vírus irtott használjak még pl: Avast, Panda?
Én régebben Avast-ot használtam, avg nem szerettem meg mást is ki próbáltam lehet Avira de egyik se tettszett. Unokaöcsém szerint a Panda jó, nod-ot meg nem szereti mert mindig kell keresni hozzá kódot, és le tiltotta neki a merevlemezeket.
Defender-t is használnám még az Avast-ot is vagy a pandát. vagy csak egyszerre egy vírus irtott használnék.
Szerinted Defender és Avast vagy Pandával használjam együtt? Vagy külön?
Melyik vírusirtót használjam szerinted és miért?
moovie cc hd filmek com nálad működik?
Mert nálam böngésző szerint nem biztonságos és letiltsa mind két böngészőm.
"Nálam nem segített semmit."
De most kedvedért megnéztem egy friss Windows 10-es rendszeren. Ugyancsak Firefox, ugyancsak uBlock Origin. Nincsenek felugró ablakok, bányász-szkriptek.
"Vagy ne használjam mert tele van reklámmal kémprogrammal bányászattal stb?"
Reklámprogramot használ, ajánlottam helyette alternatívát.
"Defender mellet milyen vírus irtott használjak még pl: Avast, Panda?"
Normális Internet-használat mellett nem kell más. Elegendő csak egy. Akár a Defender is.
"Vagy rakjam fel vírtuálboxba és ott használjam az ilyen oldalakat?"
Akár, ha az megnyugtat.
"Az nem baj hogy a firefox chrome fiókomba be lépek és a virtuálboxba is ott lesznek a könyvjelzőim stb?"
Akkor baj, ha felveszel valamilyen vírusos tartalmat a könyvjelzőid közé és a másik böngészőben ész nélkül rákattintasz.
"moovie cc hd filmek com nálad működik?"
Működik gond nélkül.
Nálam miért nem mükődik?
Talán ma megint kaptam vírust?
Ezeket használjam?
Vagy inkább nem mert bányásznak vírus reklámokat tartalmaznak?
Zona [link]
https://www.youtube.com/watch?v=Y77Eq-tMwGs
Popcorn Time https://www.youtube.com/watch?v=YYKbxU0AGfs
"Talán ma megint kaptam vírust?"
Feltételezem inkább a régi vírus maradéka.
"Ezeket használjam?"
A zona.ru-ban nem bízok. Zárt forrású, nem elterjedt.
A Popcorn Time legalább ismertebb, nyílt forrású, többplatformos.
zona.ru-ba láttad vannak reklámok? Az már baj szerintem. Én régebben ki próbáltam, később else indult csak töltött, és vírust kaptam.
Popcorn time-n egy db reklámot se látni, és gyors.
Kodi-t is használtam, de néha nem válaszol, sok hibát ír ki hogy nem működik a mozicsillag, vagy ki lép a filmből stb. Akkor szerinted a Kodit is feledjem el mert vírusos, sok hiba van?
Akkor csak a popcorn time-t használjam?
"zona.ru-ba láttad vannak reklámok?"
A weboldalán nem találkoztam vele - talán mert reklámblokkolót használok. Ráadásul orosz, nincs az egész oldal lefordítva.
A programjára nem fordítottam időt.
Zárt forrású, Windows only, a telepítője potenciálisan felesleges szoftvert (nem vírus, de kellemetlen) tartalmaz:
* [link]
* [link]
"Akkor csak a popcorn time-t használjam?"
Akkor azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!