Ehhez a géphez hogy szerezzem meg a drivereket?
Figyelt kérdés
BIOS-t tudok adni: American Megatrends INC P1.30 2007. 07. 17
Processzor: Core 2 Duo 6600 2.4 GHZ
VGA: Ati Radeon X1150
Alaplapot nem tudom, a lemez nincs meg :(
Win 7 kell.
2018. jún. 7. 20:41
2/6 anonim válasza:
Az alaplap fontos. Leveszed a gep oldalat es megnezed, ra van irva az alaplapra.
3/6 anonim válasza:
Beírod parancssorba a dxdiag parancsot utána beírod google-be a rendszer típusa melletti szöveget. Mellé írod hogy drivers és megkeresed. :3 Nem nehéz ugye?
4/6 A kérdező kommentje:
Megvan!! ConRoe1333-D667
2018. jún. 7. 21:57
5/6 coopper válasza:
Szia.
Driverkeresés, hardverazonositó alpján : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Ha megadod a hardver azonositót, megpróbálok én is drivert keresni az eszközhöz, de kell még hozzá az, hogy milyen windowsra kell (Win7) és az is hogy hány bites (32 vagy 64) a windows 7-ed.
Sok sikert.
üdv.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm, de már megvannak. AsRock oldalán végül megtaláltam.
2018. jún. 8. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!