Csatlakozás a peerekhez hiba. Mi lehet a baj?
Sziasztok.
Van egy 7 hónapos Asus X751NV gépem, Intel Celeron N3450 processzorral, 4GB DDR3 memória és NVidia GeForce 940MX videókártyával. A gépen a legújabb frissített Windows 10 fut (4 napja frissítettem rá).
Mióta ez a frissítés megtörtént, a torrentem nem működik. Állandóan csak a csatlakozás peerekhez-t írja ki. A tűzfalas megoldást már próbáltam, de nem működik.
Rengeteg IT fórumot végiglapoztam, de egyik megoldással sem működik.
Minden segítséget örömmel fogadok.
Köszönöm.
Ncore-ról töltök mindig mindet. Eddig sosem volt vele probléma.
Frissítés óta ilyes fos
De megprobalhatnal most masik oldalrol tolteni valamit,ha mashonnan megy ,akkor az ncoreal van valami.
Amugy nem lehet ,hogy amikor a letoltesi nappat kellett kivalasztani akkor megnyomtal veletlenul egy betut es olyan mappat "valasztottal" ami nincs? Mert akkor nem tudja elkezdeni a letoltest.
A másik oldalt megpróbálom még.
A rossz mappa pedig már csak azért sem lehetséges, mert 1 meghajtóm van, azon belül kettő mappa, amit a uTorrent automatikusan megjegyez (filmek és játékok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!