50% GPU használat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném kedvenc játékomat 70fps-en kényelmesen játszani,
erre azt véltem észre venni hogy 50, néha 40 fps-el megy a játék, és azért, mert a gpu ha nagy esemény történik a játékban akkor 50%-on megy, viszont ha nem csinálok semmit akkor 70% szerintem könnyedén meg lenne a 60fps is, erre meg míg szegény proci 100%-on küszködik, (néha 97%) addig léha gpu-m döglik... esetleg valaki tudna erre megoldást találni hogy végre 99%-on menjen legalább és meg legyen a kényelmes fps szám? köszi előre is a válaszokat
pc: i3-4160 3,6Ghz 2mag
gtx 1050 ti 4gb
8gb ram (2x4)
2018. jún. 5. 15:24
11/13 A kérdező kommentje:
igen, jó drágák :D
2018. jún. 6. 16:56
12/13 anonim válasza:
Még 2-3 évre bőven jó lehet egy 4 gen. i7, annyi idő alatt össze tudod szedni egy fullos gép árát.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát szerintem több mint 5 évre fog kelleni így inkább új i5
2018. jún. 7. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!