Ezek az aktiválok vírussósak?
Windows Loader
KMSpico
Microsoft Toolki
Én windows 7-t aktiváltam a Loader--rel, és win7-ről frissítettem win10-re, mindig újba rakom a win10-t akkor automatikusan aktiválva lesz a win10.
Szerintetek vírusos a gépem?
Vagy rakjam újra a win10 home helyet pro-t, és akkor nem lesz aktiválva?
Mondták gyakorin ezek mind vírussósak, és biztonsági rések vannak rajta.
Egyszer megkértek hogy aktiváljak egy Windows-t, több loader/spico letöltése után is özönlöttek be az adware-ek és bányász programok.
Amúgy logikus hogy olyan dologba tesznek vírust amit sokan keresnek + önként telepítik + a vírusvédelmet is kikapcsolják miatta. A lopott rendszerek aktiválása tökéletes példa erre.
Mondjuk szerintem neked inkább a nyelvtan órákkal kellene törődni, de mindegy, nem is ez a lényeg.
A KMSpico, Microsoft Toolkit létező dolog. Nem kamu, de ezt kihasználva rengeteg kamu program és oldal jött létre, tájékozódni kell, hogy honnan kell letölteni ezeket. A Windows Loader nem tudom mi, lehet, hogy az is valós, fogalmam sincs.
Persze, ha te egyből a Google első találatára kattintva már töltöd is ezeket, hát akkor igencsak esélyes, hogy egyszer, nem feltételenül ezekkel a programokkal, de kapni fogsz vírust.
Azt meg nem tudjuk, hogy most vírusos-e a géped, mert nem vagyunk ott veled, és nem is akarunk.
Akkor mint csináljak?
Használjam aktiválatlanul a win10-?
Azt hallottam pl filmet nézek win10-n aktiválatlanul néha be ugrik az ablak, nem jönnek a frissítések, defender nem működik, sok program el se indul stb.
Az aktiválatlan win10 is teljes értékű. Frissül és védett csak pár beállítás nem működik.
A loadereket azért jelzi vírusnak mert módosításokat hajt végre az oprendszeren, pont úgy, mint egy vírus.
Akkor nem is értem miért kell fizetni érte ha íngyen is használható.
Olvastam rola és mondták videoban 2025-ben fizetnünk kell a frissítésekért. Ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!