Miért nem működik más böngésző?
Fire fox van a gépen az megy rendesen., meg akartam próbálni a chrome -ot meg az operát
a chrome az orosz vagy milyen,, ciril betűs az operánál meg szétcsúszik a képernyő.
ha valami nem világos kérdezz te is

Nincs virusod?
Tegyél fel képet a böngészőidről!
nem csinál semmi rendelleneset a gép, csak ha ezeket a böngészőket rakom fel
képet nem tudok küldeni egyből töröltem is őket, képzeld el hogy a chrome-ot gyárilag úgy rakja fel, hogy ciril betűs és a kezdő oldal is .RU a beállítások meg magyar.
Az opera meg olyan volt, hogy betölti az oldalt és ahogy görgetek lefele összeugrik le fel csúszkál meg ilyenek. az oldalt megjelenő dolgok középre ugranak , jobbról baloldalra.

"képet nem tudok küldeni egyből töröltem is őket, képzeld el hogy a chrome-ot gyárilag úgy rakja fel, hogy ciril betűs és a kezdő oldal is .RU a beállítások meg magyar."
Akkor az vagy nem Chrome volt, vagy jött vele kiegészítő is, aminek nem kellett volna jönnie. Csak innen szabad letölteni a Chrome-ot: [link]
Létezik egy Chromiumnak álcázott vírus is: [link]
Az Opera hibája lehet egy sima bug is, vagy a hardvergyorsításból adódó anomália.
Immáron chrome-ból írok. AVG-vel átnéztem a gépet, 1 kártevőt talált. Chrome jól fut
Köszönöm a segítséget.
De azért felugrott az az orosz bővítmény, le is tiltottam egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!