Valaki tud olyan programot amivel vidit lehet letölteni a youtube-ról ingyen és egy másikat ami át is konvertálja az egész vidit AMV-be? Köszii
Szia!
Én vdownloadert használok, itt meg tudod adni alapból, hogy milyen formátumban töltse le.
Viszont vigyázz, mert én frissítettem a legújabbra és rengeteg videónál azt írja h invalid URL! így vissza tettem a régit a 0.83-at és azzal továbbra is hibátlanul működik.
AMW konvertenek ezt ajánlanám: AMW convert tool 4.0
Remélem tudtam segíteni, üdv.: T
szia.
nagyon köszi a gyors a választ, mindjárt meg is nézem!:)
1: Hányas vdownloadert szedted le?
2: Mit ír ki? Invalid URL?
Ha bemásoltad a youtube linket, katt a download gombra.
Any Video Converter. Ingyenes, youtube linket "beadod" neki, kiválasztot, miben mentse (wmv, avi, mpeg, stb).
Elindítod, megvárod a konvertálást, örülsz.
Évek óta gond nélkül használom. Lényeg: minden konvertálás végén felajánlja, hogy frissít Pro verzióra, ezt szigorúan Nem-el (No thanks) kilőni!.
Itt a link:
Hát nem tudom mi lehet a gond, nálam hibátlanul működik.
Van mikor neked van mikor kimásolod automatikusan belekerül a programba a link. Utána már csak Download kellés jön is.
hát én se tudom mi van vele, mert nem jó még most se...
de azért köszi:)
utolsóelőttié jó, azzal sikerült, köszike:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!