Milyen animációs programot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olyan animációs programot keresek amit könnyű viszonylag megtanulni, és egyszerűen lehet vele normális animációkat csinálni.2018. máj. 28. 07:36
1/3 tabaki válasza:
2/3 tabaki válasza:
Ja: A Vectorian Giotto közben eltűnt a színről, de letölthető sok helyen, pl. itt (az oldal megbízhatóságáért nem kezeskedem, leszel szíves ellenőrizni a fájlt):
Ezt akkor valamiért nem írtam oda:
Ez meg a régi kérdés óta tűnt fel a palettán:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
3/3 anonim válasza:
Szia. 2 éve foglalkozom ezzel a témával. Ha viszonylag kezdő programot szeretnél, akkor ott van az Adobe flash cs 6 például. Vagy ennek a továbbfejlesztett verziója, az Adobe animate cc. Vagy például a toom boom studio/harmany. Vagy az anime studio. Mellesleg a Dumaragu is ezzel készült. Amit viszont én használok, az inkább karakterek animálására való. Ez a program az Adobe character animator cc. Ez már a profibb kategória de nem nehéz, ha időt szán rá az ember. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!