Miért nem indul a viber?
Figyelt kérdés
Már vagy 4 különböző verzióját töltöttem le, és installáltam a pc-mre. Az installok sikeresek, de nem indul el egyik sem.
Windows 7 64-bit-em van.
2018. máj. 26. 17:31
2/7 A kérdező kommentje:
Semmi. Úgy tesz mintha elindulna, aztán mégsem. Hibaüzenet nincs.
2018. máj. 26. 18:57
3/7 DjImipapa válasza:
Nem kéne összevissza letöltögetni, ha nem jól szeded le, marad jósok szemétadat, nem csoda, ha nem indul. Mindig a hivatalos verziót kell használni, azzal nincs gond.
4/7 anonim válasza:
Töröld le mindet, gépet indítsd újra, rakd fel a legújabb verziót.
Nézd meg hogy amikor elindul a feladatkezelőben a folyamatoknál ott van e. Állítsd le és próbáld meg újra elindítani.
Ha semmi nem segít googlen keresgélj angolul, magyarul hátha találsz valamit. "Viber nem indul" ilyesmi.
5/7 A kérdező kommentje:
Megtettem, amit mondtál, nincs benne a feladatkezelőben. Úgy látszik ez egy fogós probléma, mielőtt rááldozom a fél éjszakát, jó lenne kideríteni, vajon használható-e okostelefon nélkül? Mert olyanom nincs.
2018. máj. 26. 20:55
6/7 anonim válasza:
Okostelefon az kell hozzá. Elvileg meg lehet csinálni hogy menjen telefon nélkül is, de felesleges ezzel szórakozni mert nem fog működni szerintem.
Egyszerűbb ha veszel egy olcsó androidos telefont.
7/7 DjImipapa válasza:
Mért nem evvel kezdted? Kell egy profil(mobilos, telszámmal), amit behív az asztali alkalmazás....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!