JancsiVagyok kérdése:
Hogyan tudnám a 32 bites windows 7-emet egy 64 bites windows 7-re cserélni? Tudom, hogy újra kell telepíteni a windowst, de hogyan? És kell valamiről másolatot készíteni?
Figyelt kérdés
#windowscsere #32ről 64bitre
2018. máj. 26. 13:43
1/7 anonim válasza:
64bit-és Windows telepitovel, arról kell biztonsági mentést csinálni, amit nem akarsz h elvesszen, és nem külön meghajtón van tárolva.
2/7 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted hogy külön meghajtó? én pl amiről azt gondolom, hogy hasznos, azt a d meghajtóra szoktam rakni
2018. máj. 26. 14:10
3/7 anonim válasza:
Tehát akkor látatlanban van minimum 2 partíciód, a "C", és a "D"
A C-re telepíted a rendszert, illetve a programokat, a D-n tárolod az adataidat, így azok nem vesznek el rendszer telepítéskor.
Telepítéskor a haladóra kell majd kattintanod, ott kiválasztod azt a partíciót, formázod, majd arra megkezded a Windows telepítését.
Windows telepítésre két elterjedtebb lehetőséged van:
-Korszakhoz illően csinálsz egy bootolható pendriveot, amire úgymond "rá flasheli" egy program(Rufus) a rendszert, így arról fogod telepíteni.
-Vagy kiírod DVD-re, ezt már nemigen szokás alkalmazni, a pendrive jóval gyorsabb, újraírható, stb stb.
4/7 anonim válasza:
A fontos infókat, kulcsszavakat már megkaptad, innentől kezdve ott a Google, Youtube, kismillió mini-cikk, illetve videó van erről a procedúráról.
5/7 A kérdező kommentje:
értem, tehát ha most átmásolnám a winrart meg ezeket a fontosabb programokat, amiknek megvan nekem a teljes verziója, nem fog eltűnni? vagy hogy mondják ezt...
2018. máj. 26. 14:25
6/7 anonim válasza:
Az ilyen kisebb programokat nem éri meg másolgatni, főleg azért, mert telepítéskor úgymond registry fájlokat hoznak létre, melyen a rendszermappákban helyezkednek el, így akár az is előfordulhat, hogy meg sem nyílik a program, hibaüzenet gyanánt, vagy nem megfelelően működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!