Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan játék ami hasonlóan...

Van olyan játék ami hasonlóan hat az emberek érzelmeire mint a Life is Strange?

Figyelt kérdés
Játszottam vele,és tökre elérzékenyültem,pedig ez "csak" egy játék,meg néztem belőle végigjátszásokat és ott is,és csak kíváncsi vagyok,hogy van még olyan játék ami ennyire tud hatni az emberek érzelmeire.

2018. máj. 26. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt csak TE tudhatod, hogy rád mi hat. Másból meg nem vált ki semmit...
2018. máj. 26. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Én csak határtalan unalmat éreztem, és hogy szívesen felpofoznám ezeket a nyafogó, lázadozó, hisztis óvodásokat. Úgy vettem észre, azok vannak tőle elájulva, akik még nem nagyon játszottak más narratív kalandjátékkal.
2018. máj. 27. 08:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen interaktív filmszerű játékokat inkább PS-re gyártanak, pc-re is vannak de azok elég vackok, pc-n szinte csak a Life is strange és a telltale walking dead sorozat a vállalható, a többi gagyi. Igazából ez a kettő is igencsak megosztó, rám pl nem volt olyan nagy hatással a Life is strange, nem volt rossz játék de azért láttam már jobb sztorit is.

Ha olyasmi játékokat akarsz játszani ami azt az érzést kelti hogy számítanak a döntéseid és inkább mesélős akkor javaslom hogy szerezz be egy PS-t

PS-re (szerintem) jó játékok:

Detroit become human

Beyong : two souls

Heavy rain

2018. jún. 2. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!