Miért lép a Windows 10-em random időpontokban alvó módba?
Tegnap kezdte el ezt csinálni a laptopom. A
kár töltőn van, akár aksiról megy, akármennyi az akkumulátor töltöttségi szintje és akármilyen energiagazdálkodási meg akkumulátor beállításokkal próbálkozok, teljesen véletlenszerű időpontokban alvóba rakja magát. Van hogy 2 perc után, van hogy fél óra is kell neki.
Ha már valaki találkozott ilyennel, akkor írja meg a tapasztalatait. Elkezdtem feltúrni az internetet, de semmilyen értelmes megoldást nem találtam még (azon kívül, hogy tiltsam le teljesen az alvó állapotot parancssorból, de azért ez elég radikális lenne).
Én egyelőre a gépház energiagazdálkodás menűben gyomlálnám ki az alvó módot és mindkettőben (aksi és/vagy 230-ra csatlakoztatva) és újraindítva megnézném, hogy tapasztalom-e továbbra is?
Zárójelben kérdezem, hogy a BIOS-ban (Power Management Setup) az "ACPI Suspend Type" S3-ra van állítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!