Zsolt0005 kérdése:
Uplay játékok frissítések?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogyan tudom azt megcsinalni hogy letörlöm a volt frissítéseket amik nem kellenek egy játékhoz, arra gondolok hogy letoltod a game-et pl. 50GB 3 honap utan mart 70 et foglal... ha ujra lewtoltenem az megoldaná de lassú a netem. pl. a League Of Legends el is így van 2 eve van meg több mint 12GB ot foglal mikozben magabna 6GB lehet... ezeket hogy lehet megoldani ujratelepites nelkul ?
R6 siege -re gondolom
2018. máj. 24. 15:59
1/3 anonim válasza:
Online játékokhoz kötelezőek a frissítések, anélkül nem lehet játszani velük. Olyan nincs, hogy mindenki más a legújabb verzióval játszik, te meg a legrégebbivel.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha jobban elolvasod nem is ezt írtam le...
2018. máj. 25. 06:37
3/3 anonim válasza:
#2: De hát nem tudod letörölni a régebbi frissítéseket, mert az újabbak felülírják őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!