Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft jelszo visszaallitas?

Peter2010 kérdése:

Minecraft jelszo visszaallitas?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb. 4 eve vettem meg a minecraft nevu jatekot, de nem tetszett meg, igy sokaig nem is foglalkoztam vele. 4 eve meg nagyon kicsi voltam, es jellemzo volt ram, hogy hetente uj e-mailom es kodom volt. Most elkezdett ujra erdekelni a jatek, de mar sajnos nem tudom se az e-mail cimem, se a jelszavam. A nevemet tudom. Van lehetosegem valahogy megtudni az E-mailt es a kodot? Koszi.

#Minecraft #jelszovisszaallaitas
2018. máj. 20. 12:05
 1/3 he84 ***** válasza:
Hát akkor sajnos így jártál. Nem értem miért kellett megvenned anno, ha nem tetszett. Ez eléggé fura. Na meg mielőtt valaki megvesz ergy játékot, érdemes előtte utánanézni minél jobban, hogy milyen és esetleg képeket, videókat nézni róla. Majd akkor megvenni, ha tényleg tetszik. Az meg kissé ciki, hogy azóta nem használod az e-mail címedet. Ráadásul az e-mail címedet senki nem fogja tudni helyetted, a jelszót még talán lehetett volna, ha meglenne az e-mail címed hozzá. Szóval ha az e-mail címed is meglenne hozzá, akkor a Minecraft hivatalos weboldalán a fejlesztőknek írhattál volna jelszó ügyben, vagy új jelszót kérhettél volna a rendszertől ott. De így nem túl esélyes a siker. Bár hogyha újra regizel, az talán segít, már hogyha lehet később újra regizni, mert nem biztos hogy érvényes lesz. Bocsi, de eléggé nagy meggondolatlanságot csináltál, amire vagy nincs megoldás, vagy nehéz.
2018. máj. 21. 10:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Sokat neztem rola videot, es video alapjan tetszett, jatszottam is vele egy-ket hetet/honapot, de meguntam. Na mindegy, akkor szerintem ujra meg fogom venni. Koszi, szep napot.
2018. máj. 21. 11:58
 3/3 he84 ***** válasza:
Hmm, hát elég nagy butaság ezért újra megvenni. Na meg mi lesz, akkor is megunod és elfelejted a hozzáférésedet? Megveszed harmadszor, negyedstzer is? Te jó ég,... A jelenlegi megvettel kell valamit kezdened, hogy azt használhasd. Elmondtam a megoldásokat, sajnálom ha erre is képtelen vagy. Na de a te bajod.
2018. máj. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!