Szerintetek is hatalmas trágya domb a windows10? A sok gagyerák alkotói frissítéssel. Kicsit úgy érzem hogy kísérleteznek a felhasználón. Szerintetek is így van ez?
Ez azért van, mert a Windowsnak van a legnagyobb béta teszter bázisa: a felhasználók.
A Microsoft ugyanis úgy dolgozik, hogy kiadja kész rendszerként a "zöld banánt", aztán majd úgyis jönnek a felhasználóktól a hibajelzések és akkor kiadnak rá egy SP-t, amivel befoltozzák azokat a hibákat, amiket még kiadás előtt kellett volna.
Semmilyen Microsoft programot nem érdemes használni az első javítócsomag előtt.
Nekem a frissítéssel 2017 január-február óta csak egyszer volt gondom. A mostani tavaszival. Pontosítva nem a frissítés okozott hibát, egyszerűen a Defenderben az Eszközbiztonságnál benyomtam a Magelkülönítésen belül a Memóriaintegritás funkciót, aminek következtében a jelenlegi Sharkoon SharkZone M20 egeremet nem ismerte fel a gép, a driver-e pedig el sem indult. Kikapcsolni sem engedte a funkciót. Billentyűzetegeret kellett használnom egy ideig még megpróbáltam kilőni a Defendert egy másik vírusirtó telepítésével, de ez nem jött össze (részben állt csak le). Közben találtam egy másik egeret amit felismert, így azzal (hála az égnek, hogy nem töröltem azonnal) visszaálltam a korábbi build-re a Windows.old mappa segítségével. Ez után kapásból visszafrissítettem a 1803-ra és kerülöm a Defendernek ezt a funkcióját, a gépem köszöni szépen jól van :)
Nem trágyadomb ez, csak mint minden rendszernek, ennek is megvannak a dolgai amikre a felhasználóknak kiemelt figyelmet kell fordítania (pl NE próbálj ki random új funkciót, max 100 frissítéssel később) :D
Csakis az említett hiba fordult elő a több, mint egy éves használat alatt. Persze nem egy rendszert használtam eddig, mivel idő közben váltottam Home-ról Pro-ra (64bit mindkét esetben).
@#5:
Jó, jó, de ez nem válasz a kérdésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!