Holnap fogok dolgozatot írni infoból és nem tudok semmit?
Figyelt kérdés
Holnap van az utolsó dolgozat informatikából, és ha egyes lesz akkor megbuktam... a helyzet viszont az, hogy semmit nem tudok. Érettségi feladatokat csináltat velünk a tanár (még csak 10.es vagyok) Hogyan tudnék legalább egy tisztességes kettest összehozni ? azzal már meg lennék mentve.2018. máj. 14. 19:36
1/13 anonim válasza:
Tedd a párnád alá a könyvet, az segíteni fog.
2/13 anonim válasza:
Például tanuld azt, amiből írni fogtok. Vagy készíts puskát. Esetleg imádkozhatsz is, vagy reménykedhetsz, hogy holnapra leég az iskola.
3/13 anonim válasza:
Nagy dolog, majd nyáron összeszeded magad az augusztusi javítóig.
4/13 anonim válasza:
Áltálaban segít, ha az ember tanul netezés helyett...
5/13 anonim válasza:
Amikor iskolás voltam és hasonló cipőben jártam, okos emberek a következőt javasolták: este kenjem be az iskola 4 sarkát szalonnával és akkor másnapra szétrágják a kutyák.
6/13 anonim válasza:
Nem is tudom, tanulj? Ez egy olyan dolog, ami elhatározást, szorgalmat igényel. Mi helyetted nem fogjuk tudni megtanulni. Idő híján már annyit sem tudok segíteni neked, hogy megkérlek írd le miből írsz és én megpróbálom leegyszerűsíteni, értelmezhetővé tenni azt.
7/13 anonim válasza:
Az osztálytársaid képesek rá, csak te nem? Akkor ott nem a tanárral vannak a bajok.
8/13 anonim válasza:
Haver te megbuktál, törődj bele
9/13 anonim válasza:
No para, betanitott munkas mindig kell.
10/13 A kérdező kommentje:
Táblázatkezelésből írtunk, függvények stb.
Megoldottam. Nem a szorgalmammal volt probléma, és nem csak én nem értettem az anyagot. egyébként itthon letöltöttem a a kész feladatot, és ott az alapján dolgoztam
2018. máj. 16. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!