Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7-en miért nem működik az...

Elektromann kérdése:

Win7-en miért nem működik az ATI Catalyst Control Center?

Figyelt kérdés

Van egy régi, AGP-s gépem, benne egy Sapphire HD 2600XT. A hozzá letöltött ATI szoftver XP-re felteszi a vezérlőt, de se Vistán, se Win7-en nem. A problémám az, hogy már egy jó ideje szeretnék váltani Win7-re, de ott nagyon elnyújtja a képet, így élvezhetetlen a kép. XP-n szépen be tudtam állítani az ATI vezérlőjében a megfelelő felbontást.

Mit tehetek, hogy megfelelő legyen a felbontásom?

2018. máj. 14. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Asztalon jobb klikk képernyőfelbontás résznél nincs olyan felbontás ami jó lenne?

Amúgy frissebb szoftvert tölts le ami támogatja a win7-et

2018. máj. 14. 17:04
 2/9 A kérdező kommentje:

A felbontások között nincs megfelelő. Nyújtott képernyőm van. A beállításokban vagy túl nyújtja a képernyőn a képet, vagy illeszkedik a képernyőhöz. Mindkét esetben a kör alakú képek oválisak lesznek.

A HD 2600XT-hez tartozó legfrissebb drivert töltöttem le.

2018. máj. 14. 17:11
 3/9 Dongaben ***** válasza:
Mikori az a verzió, amit letöltöttél? 2013-ban jött ki az utolsó gyári frissítés a kártyára, ezért azt volna érdemes kipróbálni. Azzal talán normális volna a kép. De, csak tipp...
2018. máj. 14. 17:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Innen töltöttem le a 13.9-es verziót:

[link]

2018. máj. 14. 18:01
 5/9 Dongaben ***** válasza:
Régen nem volt már dolgom ATI kártyával, de úgy rémlik, hogy ott is van "egyedi felbontás" beállítás. Van ilyen esetleg?
2018. máj. 14. 18:10
 6/9 A kérdező kommentje:
A Catalyst-ben lenne, de a Win7-en nem települ fel :(
2018. máj. 14. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Na és ha kompatibilis módban futtatod.
2018. máj. 14. 21:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Erre még nem gondoltam. Vissza telepítettem az XP-t, hogy tudjak tanulni a vizsgára, de vizsga után megpróbálom :)
2018. máj. 15. 19:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam a kompatibilitási beállítást, sajnos ez sem vált be :(

Azon gondolkozom, van-e megoldás más programmal beállítani a felbontást?

2018. máj. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!