Az elmúlt időkben sok játékos panaszkodott, hogy indokolatlanul ban-t kaptak. Cikkekben is megjelent, hogy problémák vannak mivel sok játékos bant kapott. Érdemes ezek után megvenni? Valaki játszik vele mostanában? Milyen tapasztalataitok vannak?
Ha akarsz játszani online, akkor érdemes. Ha nem csalsz, nem kapsz bant.
2018. máj. 14. 00:12
2/8 anonim válasza:
Nem érdemes. Egyrészt tömve van csalókkal, másrészt indok nélkül is pihenőre raknak. Mindkettőt saját magam tapasztaltam, utóbbi különösen kellemes volt, miután 385 órányi munkám ment a kukába, bármiféle indoklás vagy ok nélkül. Ha meg gondolnád, hogy majd a support segít, akkor nagyot tévedsz. Kapsz valami sablon választ egy indiaitól, aztán verd a s*gged földhöz örömödben.
És nem én vagyok az egyedüli, aki így járt.
2018. máj. 14. 02:35
3/8 anonim válasza:
Senkit nem raknak pihenőre ok nélkül
2018. máj. 14. 02:55
4/8 anonim válasza:
Legyetek nyugodtak, hogy igenis bannolnak a semmiért. Én egy hónapig nem néztem bele az online-ba, és mikor visszanéztem, már bannolva voltam. Garantálom, hogy sohasem csaltam, és az a két barátom sem, akiket PS4-en bannoltak minden ok és magyarázat nélkül. Volt egy nagyobb frissítés a télen, mikor véletlenül 2 millió PS4 játékost tiltott le a Rockstar (aztán visszacsinálták). Egy PC-s barátom belefutott egy hackerbe, aki azzal szórakozott, hogy mindenkinek millió dollárokat osztogatott. Az ismerősöm gyorsan írt a supportnak, fotó és videó bizonyítékokkal igazolva az esetet, erre ŐT bannolták csalásért. Egy rakás szemét a Rockstar online ellenőrző rendszere, a supportjuk meg egy csapat suttyó paraszt.
2018. máj. 14. 10:12
5/8 anonim válasza:
általában mindig oka van a bannak. a prohardveren nem írnak jelenleg bannolási hullámról, pedig az összes crew tagom aki aktívan játszik, napi szinten ír oda. de majd akkor a kedvetekért rákérdezek
2018. máj. 14. 12:10
6/8 anonim válasza:
rákérdeztem, azt írták, tényleg voltak banok. ok, megkövetem akiket ok nélkül banoltak. ezzel együtt én nem bántam meg, hogy megvettem megjelenés után a játékot. most meg már tuti nem 16k, szvsz amivel sokat játszol, illik megvenni, ok, max akciósan
2018. máj. 14. 12:32
7/8 anonim válasza:
És az is igaz, hogy a Rockstar ok nélkül nem szokott adakozni
2018. máj. 14. 13:21
8/8 anonim válasza:
Hogyha még nem vetted meg a játékot akkor azt mondom mindenképp vedd meg mert nagyon megéri és már ilyen problémák nincsenek hogy ok nélküli bannolás mert a rockstar sokkal sobban figyel az ilyenekre.De talán még figyelj a magyrításokra a textura javítókra meg az ilyen kis apróságokra is mert ezekért is dobhatnak az onlineból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.