Miért nem megy tovább?
Figyelt kérdés
Az összes Assassin's Creed sorozat a Unity-től kezde nem akar menni a gépemen vagy ha mégis megy csak az első intró 1 perce és crash, már mindent megprópáltam lejebbvettem a grafikát de nem vált be, pedig a gépem szerintem nem olyan gyenge
AMD FX-8320 8x3,5Ghz
AMD Radeon RX570 4Gb GDDR5
8Gb 1866Mhz
Windows 7 Ultimate 64 bites
2018. máj. 9. 22:09
1/4 anonim válasza:
Hogy vetted le a grafikát, ha nem indult el a játék? Na mindegy, egyébként a driverek telepítve vannak? Ha igen akkor a legfrissebb?
2/4 A kérdező kommentje:
Mondom az intro 1 perce megy aztán crash azután megint beléptem akkor behozta a menüt (de sztori persze 0 synch) és úgy vettem le.
Másik meg miinden friss ennél frisebb nem is lehetne.
2018. máj. 11. 10:32
3/4 anonim válasza:
A másik lehetőség, hogy a tápod nem bírja a terhelést, és ezért nem képes rendesen működni a géped. Még lehet a hiba a RAM-ban is, én elvégeznék egy memória ellenőrzőst is a helyedben, de ilyen fajta hiba bármitől lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
ja kösz amugy de semmi baja meg akkor a többi játéknál is ezt kéne csinálnia nem?
Tehát vami más lesz.
2018. jún. 9. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!