Mért lehet hogy a Windows10 random időkőzőnként fél percenként vagy óráként be ad reklánot internet exolorer bőngédzőn keresztül jőn elő magáton?
Figyelt kérdés
Ilyesmi reklámok jönnek elő mint pl online játék oldalak , erotikus tartalmu oldalak , vagy hírek.
Biztosan nem a Windows értesitési beállitásánal kapcsolatam be valami funkciót , csak mert egy játékhoz akkartam telepiteni pecset de lehet valami rossz indulatu vírus lehet ? Mit tehetnek ?
2018. máj. 9. 21:23
1/1 anonim válasza:
Ez mindenképpen vírus szerintem, az egyik osztálytársam is kapott egyszer egy ilyet egy virusírtás és meg van oldva. Van vírusírtó a gépen? Egyébként a kalóz játékok melegágya az ilyen vírusok, mert ők sem ingyen törik fel a játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!