Windows telepítése Apple OS mellé hogyan lehetséges usb-s bootcamp nélkül?
Nem értem, mi a probléma azzal, ha USB-ről telepíted Bootcamp-pel. Gyorsabb, mint DVD-ről.
Egyébként persze lehetséges csak macerásabb. Itt egy Win10-es telepítés leírása, nagy valószínűséggel jó 7-re is:
Hát biztos nem, csak épp fél 11-kor este mindentől távol... Meg hagy ne kelljen ezért még beruházni is ilyesmire, csókolja meg az Apple a hátsóm ha ez gond nekik hogy nem tud egy usb dvd-ről felrakni egy win7-et!
Mellesleg a supportban találtam ide vonatkozó leírást a bootcamphoz, de oda is kell egy pendr. mert a windows támogatási szoftvert a telepítéshez csak egy FAT formázott usb eszközre tudja kipakolni és 2015 utáni Maceken képes a belső tárolót is már ezek elkerülése miatt felhasználni. Úgyhogy szerintem pendr. nélkül eleve storno az egész. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!