Ha egy QR-kód egy random dot mezőbe/környezetbe van ágyazva, akkor a QR-kód olvasók tudják olvasni, vagy megzavarja őket?
"Ezek segítségével pozicionálja be az olvasó, hogy meddig terjed a kód"
Nem tudsz olvasni, vagy értelmi zavarod van? Egy normális választ kaptál az elsőtől...
Nyilván arra a kérdésre, hogy a piacon levő termékek mekkora része támogatja ezt valószínűleg nem fog tudni válaszolni senki.
Általánosságban elmondható, hogy az alkalmazásfejlesztők kerülik az olyan problémák megoldását, amit már valaki előttük megoldott, és egy programkönyvtár formájában nekik megfelelő licensz alatt közzétett.
Nem tudom, hogy pontosan hogy működnek ezek az algoritmusok, de élek a gyanúperrel, hogy amíg valóban véletlen szemét van a QR kód körül, addig ez nem jelent komolyabb problémát. A gondok valószínűleg akkor kezdődnének, ha ezek a detektációt segítő négyzetek ismétlődnének körülötte szabályos elrendeződésben.
Amúgy nem is igazán értem a kérdést, mármint ez hogy jött elő neked valódi problémaként. Én is azt tudom tanácsolni, amit már előttem megírtak. Próbálj ki több szoftvert, és vásárold meg a piacról azt, amelyik leginkább megfelel az igényeidnek. Esetleg végezz előfeldolgozást a képeken, és vágd le a nem a QR kódhoz tartozó részt. (netán készítsd eleve úgy a képet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!