Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van The sims 2 windows 7 vagy...

Van The sims 2 windows 7 vagy apple-re?

Figyelt kérdés
Most ment tönkre a régi xp gépem és vagy windows 7-em lesz vagy apple gépem és szeretném tudni, hogy létezik-e valamelyik gépre a The sims 2.
2010. jún. 13. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Windows 7-en szerintem minden gond nélkül menni fog
2010. jún. 13. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
A Windows 7 visszafelé majdnem mindennel kompatibilis. Fog menni a "The Sims 2" azon is. Mac-re azt hiszem nincs.
2010. jún. 13. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Mac nem játékra van, azon nem fogsz játszani sokat. Win7-en probléma nélkül megy.
2010. jún. 13. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
nemtom ti kipróbáltátok e vagy csak hasatokra csaptatok és beirtátok hogy "persze minden probléma nélkül..." .. de, nem , windows 7 en nem indul el...
2010. júl. 15. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:

11:46

Ne beszélj már hülyeségeket. A húgomnak Windows 7 64bit-je van. Én tettem fel neki. Tegnap itt "The Sims 2"-zött a szomszéd szobába.

Neked valami szar kalózverziód lehet. Azért nem megy.

2010. júl. 15. 11:58
 6/7 anonim válasza:
Nekem is W7-em van, és minden hiba nélkül megy rajta a Sims2... és a kiegészítők is...
2010. nov. 14. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát marha nagy balf*sz lehetsz, ha nem tod elindítani Win7-en érdekes...
2010. nov. 14. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!