Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szeretném a microsoft szolgata...

Szeretném a microsoft szolgatatásait (word, powerpoint, stb) igénybe venni, de nem tudom. Hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval, 15 éves vagyok, lassan 16. Gimnazista vagyok, és ugye kell majd a jövőben párszor ilyesfajta beadandókat csinálni, de a laptopomra nem tudom leszedni mert cseszekedik amicrosoft rendszere. Mert igazából rajta van a gépemen minden ilyesmi, de nem tudom használni, mert ahhoz aktiválnom kéne. Kihozott olyan lehetőséget, hogy regisztráció, rámentem. Kellett csinálnom outlookos email címet, utána azzal be kellett jelentkeznem, kidobta hogy 16 alatt szülöi engedély kell hozzá, be lett írva apa email címe, küldtek rá egy emailt amin egy "let's go" felirat volt, rámentem, eltűnt a többi szöveg. És azóta nincs semmi, majdnem egy hete csináltam, most megpróbáltam újra és ugyanaz...esz meg az ideg... se az informatika tanárom, sem egyéb ilyen ismerős nem tudott benne/vele kapcsolatban segíteni. Kérem, segítsen aki tud, és bocsánat ha volt szóismétlés vagy valami csak gyorsan írtam.

2018. máj. 1. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudod használni, mert fizetős. Ha jól emlékszem 50 euró körül van a kulcs ára. Új fiók regisztrálása után kapsz 1 hónap ingyenes próbaverziót, de az sajna csak egyszeri alkalom.

Ha gimnazista vagy, akkor járj utána, kérdezd meg a suliban hogy a gimitek benne van-e abban a programban, hogy a diákjai ingyen használhassák a programot. Ha igen, akkor azt hiszem diákigazolványod azonosítójával vagy a sulid email-jével le tudod tölteni ingyen.

Ha viszont nincs a gimid a listán, akkor be kell érned az ingyenes alternatívákkal:

WordPad, LibreOffice stb.

2018. máj. 1. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy nekem is ingyenes például. Mi a sulis outlook email-unkkal tudunk belépni és ingyen használni az Office 365-öt.
2018. máj. 1. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy használhasd meg kell venni. Van még egy olyan opció, hogy letorrentezheted, de nagyon nem ajánlom, mert:

1: illegális

2: a hozzá tartozó crack-ek elég sokszor tele vannak vírussal.

Helyette használd a Libre office-t. Teljesen legálisan ingyenes, sok szempontból még sokkal jobb is, mint a Microsoft Office és az esetek nagy részében, ha az adott anyagot megfelelően mented ki, akkor kompatibilis a Microsoft Office-szal. Bár az igaz, hogy aki korábban Microsoft Office-t használt annak nagyon új lesz és nagyon meg kell tanulni a használatát, de hidd el, hogy hosszú távon jó üzletet kötsz!

2018. máj. 1. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszolóknak, de azt kihagytam, hogy a rendszer nekem elcseszte az azonosítóm, hogy egyszer be lett írva, nem működött, amikor újra akartunk próbálkozni azzal hogy csinálunk fiókot, akkor meg azt írta ki, hogy van már fiók... és küldött emaileket amikbe egy csomó dolgot nem adott meg, meg ilyenek, engem ezért (is) idegesít
2018. máj. 1. 18:20
 5/5 tabaki ***** válasza:

Kísérletezhetsz online megoldással (én nem próbáltam, de hátha használható):

[link]

Esetleg megpróbálhatsz a Microsoft ügyfélszolgálatánál is tájékozódni:

[link]

2018. máj. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!