Cs Source hiba? Vagy csak nem eredeti?
Figyelt kérdés
Megvolt a CS Source, de amikor csatlakoztam volna a szerverhez, sajnos kék-halállal elment a gépem...Azt mondták azért mert nem eredeti..ha ez igaz akkor valaki tudna oldalt ahonnan eredeti CS Source-t tölthetném le?
(ha nem azért ment el a gépem mert nem eredeti akkor mitől?)
2010. jún. 13. 18:35
1/12 anonim válasza:
Eredetit csak akkor tölthetsz le, ha pl Steam-ről elsőnek kifizeted, aztán letöltöd:D
2/12 A kérdező kommentje:
sry =/ akkor megtudtam két dolgot...: Ezt amit mondtál + hogy hülye vaok xD
2010. jún. 13. 18:56
3/12 A kérdező kommentje:
tehát akor ezért jön be kékhalál a serverre logoláskor?
2010. jún. 13. 18:56
4/12 anonim válasza:
1.Nem vagyok hülye, csak az ilyenhez( bocsi)nem nagyon érthetsz.2.: barátaim úgyszintén tört verzióval(nem eredeti) játszanak, és nekik simán megy.Szerintem Neked a gépeddel lehet a probléma.Próbáld frissíteni szerintem a drivereket, szerintem ez lehet a probléma.
5/12 A kérdező kommentje:
hát =/ elvileg bios-om frissiteni kellene...aaa videokártyám is kell? O.o figy felvennél msnre? =/ küldök privit...
2010. jún. 13. 19:06
6/12 A kérdező kommentje:
ja...nemtudok xDDD
2010. jún. 13. 19:06
7/12 A kérdező kommentje:
laczkomate@gmail.com
2010. jún. 13. 19:07
8/12 anonim válasza:
Majd holnap tudlak csak felvenni, mert mindjárt mennem kell, és nem lenne időm megbeszélni:S
9/12 anonim válasza:
Egyébként n.zo -val kezdődik majd az e-mail cím, hogy tudd, hogy az én vagyok
10/12 A kérdező kommentje:
kk thy
2010. jún. 13. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!