A Windows beépített töredezettségmentesítője és a Pirifom Defraggler miért ír ki más értéket?
Figyelt kérdés
A Windowsos 13%-os töredezettséget jelez a Piriformos meg 37%-ot. Mindezt ugyan arra a partícióra. Most akkor melyik a helyes?2018. ápr. 30. 16:38
11/12 anonim válasza:
Én sem akarok rosszat és én is csak a tapasztalataimat írom. 20 éve használok windowst és sosem volt gondom ezzel és win7 óta a beépített is megfelel...
12/12 anonim válasza:
Elhiszem kedves utolsó, nem is szerettem volna azt sugalni, hogy te rosszat szeretnél, csupán elmondtam, hogy amíg én a Winfosost használtam, mindig egyre rosszabb és lassabb volt a gépem. Én nem értettem mindig a gépekhez ennek 1-2 éve hogy ebben is dolgozom, viszont 5 éve már foglalkoztat a dolog. A bátyám javasolt a windowsos helyett egy másikat (Powerdefragmenter GUI) ami után annyira helyre jött a gépem mintha nagyobb memóriám lett volna benne. Tehát ezért mondom, hogy a Windowsos felületes munkára jó, de az nem fogja rendbe hozni (hosszú időre) a PC-det. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!