Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az a "Digital TV Tuner...

Mi az a "Digital TV Tuner device registration application"?

Figyelt kérdés
Az Avast szerint ez lassítja a gépem! Le lehet ezt törölni ezt egyáltalán, vagy szükség van rá? Igazából nem is találok ilyent...
2018. ápr. 25. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem TV-zel a gépeden jó esélyjel nemkell.
2018. ápr. 25. 11:30
 2/4 starks96 válasza:
Én sem tudom mi ez és hogy kell letörölni jó lenne ha valaki leírná mert rohadtul lassítja a gépem...Előre is köszi a válaszokat
2018. júl. 6. 06:02
 3/4 mumus72 válasza:

Ez egy Windows rendszeren telepített fájl, amelyen engedélyezve van a Windows Fájlvédelem (WFP).

Áttekintés

ehprivjob.exe 13 ismert verziója, a legutóbbi 6.3.9600.16384 (winblue_rtm.130821-1623). A ehprivjob.exe szabványos Windows-eljárásként működik a SYSTEM-fiók kontextusában, kiterjedt jogosultságokkal. A folyamat a Windows Feladatütemezőt használja, hogy automatikusan elindítsa a fájlt, amikor a felhasználó bejelentkezik a Windows rendszerbe. Az átlagos fájlméret kb. 246,31 KB. A folyamat életciklusa során a tipikus CPU erőforrás-felhasználás körülbelül 0,0054%, beleértve az előtér és a háttér műveleteket is, az átlagos privát memóriafogyasztás kb. 2,8 MB, a maximális memória elérte a 7,87 MB-ot és a tipikus I / O műveletek kb. 0 bájt perc.

Mi a (z) ehprivjob.exe?

A Digital TV Tuner eszköz regisztrációs alkalmazás egy ütemezett feladat a Microsoft Media Center számára.

A ehprivjob.exe-ről (a Microsoft-ból)

" A Windows Media Center és a megfelelő hardver segítségével lehetőség nyílik kiemelt digitális kábelcsatornák megtekintésére és rögzítésére a kábelszolgáltatótól. Azonban a számítógép beállítása ehhez előremutató feladat lehet. Íme a digitális kábelek fogadásához szükséges számítógépes beállításokról. A Digital Cable Advisor a Media Center egyik eszköze, amely segítségével elemezheti számítógép hardverét annak megállapításához, hogy megfelel-e a digitális kábeles megfigyelés és felvétel minimális követelményeinek. Ez magában foglalja a számítógép teljesítményét és megjelenítési lehetőségeit, valamint az elérhető kapcsolattípusokat. ”

RészletekRészletek

Fájl név: ehprivjob.exe

Kiadó: Microsoft vállalat

Termék név: Digitális TV Tuner készülékregisztrációs alkalmazás.

Leírás: Microsoft® Windows® operációs rendszer

Tipikus fájl elérési út: C: \ windows \ EHOME \ ehprivjob.exe

Eredeti név: ehPrivJob.exe.mui

törölhető a rendszerből át kell venni a tulajdonjogot majd engedélyeknél engedélyezni a teljes hozzáférést ,módosítás olvasás- stb és törölhető is.

remélem segítetta kis leírás.

2018. aug. 18. 03:01
 4/4 anonim válasza:
Nagyon részletes választ kaptam a digital tv tuner törlésére de én egy számítógép analfabéta vagyok. Konkrétan, hová lépjek és ott mit csináljak..Előre is kösz
2018. aug. 23. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!