Hogyan kapcsolhatom ki Windows 10-nél, hogy bekapcsoláskor ott folytassa a műveleteket, ahol legutóbb leállítottam a gépet?
Figyelt kérdés
Gyakran fordul elő, hogy bekapcsolás után megnyílik az internetböngésző, media player, office, vagy épp az a program, ahol legutóbb leállítottam a gépet. Ezt szeretném kikapcsolni, kérlek segítsetek, köszönöm2018. ápr. 24. 13:52
1/9 anonim válasza:
Az autómatikusan indulók közül vedd ki őket.
2/9 anonim válasza:
Feladatkezelő, indítás menüben vannak ezek a beállítások.
3/9 anonim válasza:
Az egyik windows frissítés okozza, nekem is zavaró funkció, hogy visszanyit mindent amit kikapcsoláskor nem zártam be manuálisan. Egy angol oldalon találtam rá megoldást, regisrty módosítás kell, de már nem tudom hogy melyik volt az. Viszont magyar oldalon nem nagyon találni rá megoldást
4/9 anonim válasza:
Akkor nálam miért nem okozza a frissítés ezeket a dolgokat ?
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Asztali gépen win10 pro, hivatalos verzió, 2 felhasználó. Ha én használom a gépet, kikapcsolom, majd párom bekapcsolja, akkor az én munkamenetem el is indul, igaz nem jelentkezik be. De ha mondjuk youtube volt megnyitva még be is tölti a videót. Parom bejelentkezik az ő fiókjába és amikor kapcsolná ki a gépet, akkor jelzi is neki, hogy a gépre más is be van jelentkezve. Nem automatikus bejelentkezés a ludas, mivel ha ugyanaz a fiók van használva mint leállítás előtt, akkor nincs ilyen "más is be van jelentkezve"gond. A céges laptopom ugyanígy van, azon win10 home, hivatalos, mivel ott csak egy fiók van, így ott ez nem zavaró. Elvileg gyorsindítással kapcsolatos dolog, bár ha több felhasználó van akkor ez pont lassít, tekintve, hogy automatikusan bejelentkezik az előző felhasználó is
7/9 Szirty válasza:
Az nem lehet hogy csak nem tudsz különbséget tenni a hibernálás, kikapcsolás, leállítás, készenlét fogalmak között?
8/9 anonim válasza:
Akkor elég sok ember nem tud...
Rendszergazdaként kicsit cikinek is érzem...
9/9 A kérdező kommentje:
nem, a különbséget természetesen tudom, nekem azzal van a problémám, amit itt másoknál is látok - ami ablakot nem zárok be, az a következő bekapcsoláskor felugrik és folytatja
2018. ápr. 25. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!