Hogyan tudom ezt megcsinálni a 2013-as Wordben? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Hogy tudom megcsinálni azt a 2013-as Wordben, hogy adott 1 táblázat 2 oldalon keresztül tart. 100 soros és 2 oszlopos táblázat. És a táblázat első oszlopában a szavakat hogyan tudnám ABC sorrendbe rakni?2018. ápr. 22. 17:14
1/8 A kérdező kommentje:
Vagyis magyarul. A bal oszlopban 100 darab név van a jobb oszlopban pedig mindenkinek a hozzá tartozó 100 darab telefonszám. Hogyan tudnám a neveket ABC sorrendbe rendezni úgy, hogy minden egyes név mellett megmaradjon a saját telefonszáma???
2018. ápr. 22. 17:39
3/8 anonim válasza:
4/8 Farkas999 válasza:
Átteszed excelbe, leszortolod és visszateszed wordbe
5/8 anonim válasza:
Így van. Másold ki excelbe, mellé a számokat is. Jelöld ki mindkét oszlopot, majd rendezésnél beállítod, hogy a oszlop szerint rendezze. Ezután már vissza is másolhatod
6/8 Kőváry Orsolya válasza:
Nem kell ehhez Excel. Kattints a táblázatba, Kezdőlapon sorbarendezős ikonra (A betű, alatt Z betű és egy kis lefelé mutató nyíl). A felugró párbeszédpanelt állítsd be értelemszerűen, OK
7/8 anonim válasza:
Orsika. Ezzel csak az első oszlopot tudja ABC-be rendezni ami nem elég ha követted volna az eseményeket.
8/8 Kőváry Orsolya válasza:
Fehersrac nem vagyok Orsika. Kipróbáltad amit mondta, vagy csak beszélsz hülyeségeket. Próbáld ki, amikor nekikezdesz az egésznek, kijelöli a teljes táblázatot, tehát az egész táblázatot rendezi. Ha csak az adott oszlopot jelöli ki, akkor valóban összekeverheti, tehát nem kell kijelölni, csak belekattintani egy cellába az adott oszlopba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!