Windows gond win 10 1709 es legujabb verzio van fent es valamiért állandóan lefagy ha bekapcsolom a gépet megy egy darabig es csak ugy spontán lefagy muszáj reset et nyomni hogy működjön normálisan ezzel a hibával lehet valamit kezdeni?
gépem:
cpu : fx 9590 5Ghz
ram : 2x8gb 1866Mhz
lap : asrock fatal1ty 990fx professional
vga : Gigabyte gtx 1060 6gb g1 gaming
táp : fsp hyperM 700W
cpu hűtő : enermax Liqmax II 240 AMD-AM4 Edition
win 10 1709 legújabb de van 1803 mas is már nekem
nem sajnos nemaz eddig nem tartotam fontosnak hogy megvegyem van 95,98,xp eredeti de win 7 és win 10 még nincs
enyit számitana hogy nem eredeti?
Google-ba:
Windows 10 letöltés (vagy valami hasonló)
2. találatnál (nekem legalábbis ez volt) van a Microsoft oldala, ISO-fájl letöltés. Ott a teljes telepítő.
Innen le tudod tölteni a Windows 10 eredeti telepítőjét. Miután feltelepítetted, DirtyWindowsról (illetve az ott lévő linkről) szedd le a KMS-t, az az egy (legalábbis, nekem eddig az vált be) nem vírusos. Ezt garantálom.... Vagy elküldöm azt az aktivátort, ami nekem van, és neked még szenvedni sem kell vele :)
Ha kell az aktivátor (KMS, nem vírusos, én gépem is ezzel van beaktiválva. + Eredeti nod32 van rajta, ha vírusos lenne, már rég megtalálta volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!