Diabló 3 miért nem?
Nincs meg a ROS kiegészítő csak az alap játék egyenlőre. Egy Lvl-60 PLvl-84-es barbárom van Torment 4-es szinten vagyok jelenleg farmolás miatt.
1. Miért nem esik egy Death's Breath's sem? 2. Már 4db Infernal Machine-om van de a Keywardenek nem dobnak kulcsot hozzá pedig az elmúlt 1 héten minden nap lecsaptam legalább 2-őt.3. A chellenge riftek csak Lvl 70-től vannak? 4. Melyik bosst vagy pályarészt farmoljam set itemekért valamint deamonic parts részekért? Megvettem 2 receptet egy 5 millást és egy 2 millást (Hellfire Ring+Amulet) tudom ezeket alap játékkal craftolni?
1. Death's Breath csak 61-es szinttől esik, akár van kiegészítőd akár nem.
2. Infernal Machine-eket meg tudod szerezni szerintem kiegészítő nélkül is. Azt gondolom megtalálod, hogy melyiket mi és hol dobja.
Aztán bemész ebbe a házba és rákattintasz: [link]
Nincsenek már kulcsok, csak a 4 féle Infernal Machine.
3. Nem szükséges hozzá Lvl 70, de a kiegészítő lehet, hogy kell.
Ha nincs ilyen gomb nálad, akkor kell: [link]
4. Kiegészítő nélkül max felállítasz magadnak útvonalakat, vagy farm útvonalakat keresel, mint a régi szépidőkben, de ezek már lehet nem effektívek, és már senki nem farmol csak úgy Rift, Bounty, Greater Riften kívül, mivel a legtöbb játékosnak meg van a ROS.
Hellfire Ring-hez és Amulethez kellenek az Über bossokból (vagy nem tudom most hogy hívják őket, azok a Bossok, amik az Infernal Machinek portálján belül vannak) eső alapanyagok.
Összegzés: Vedd meg a kiegészítőt, mert anélkül már nincs értelme játszani. Igazából már kiegészítővel sincs értelme, mert a Blizzard szarik a Diablo 3-ra, és 3 éve szinte semmi lényeges nem változott, de nem akarom elvenni a kedved, mert amúgy tényleg jó játék, megéri a pénzét.
Szia első.
Köszönöm sokat segítettél bementem a házba és useolva az indernalt machine-t egyből nyílt is a portal a realm of terrorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!