Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért záródik be a parancssor?

Miért záródik be a parancssor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy amikor megnyílik egy parancssor-ablak, az azonnal be is záródik, nem feltétlenül magáról a cmd.exe-ről van szó, hanem bármiről, ami ilyen ablakban fut.

Windows 7 Ultimate 64bit rendszerem van

Szerintetek mi okozhat ilyet?

2018. ápr. 9. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a normális, ha nincs mit csinálnia (befejezte dolgát, nem vár felhasználói inputot) akkor bezáródik.
2018. ápr. 9. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:
A programok nem futnak le. Azonnal bezáródik az ilyen ablak, amint megnyílik + a cmd.exe is ilyen lett, amikor megnyitom, el is tűnik rögtön.
2018. ápr. 9. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
.bat fájlt készítettél vagy rendesen cmd-t futtatod le, hogy futtass valamit?
2018. ápr. 9. 18:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Batch fájlokat pause paranccsal megállíthatom bárhol, itt magával a cmd.exe bajos. Amikor elindítom (pl. ping parancsot írnám be), kicsike ablakban jön be, aztán kilép. Semmi mást nem csinál. Kb. csak az ablakanimáció látszik belőle egy pillanatra.
2018. ápr. 9. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Szokatlan eset, de például neki is ugyan ez volt, és lentebb leírta saját válaszban, hogy volt egy exit parancs autorun registryben.

[link]

Persze lehet más oka, akár vírus is.

2018. ápr. 9. 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Már láttam tegnap, nem volt autorun kulcs :( megnézem, ma ott van-e :D
2018. ápr. 9. 19:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Ott van.

Pontosabban operátoronnként tagolva:

@mode 20,5

& tasklist /FI "IMAGENAME eq SoundMixer.exe" 2>NUL

| find /I /N "SoundMixer.exe">NUL

&& exit

& if exist "C:\Users\Gamer\AppData\Roaming\Microsoft\SoundMixer\SoundMixer.exe" (

start /MIN "" "C:\Users\Gamer\AppData\Roaming\Microsoft\SoundMixer\SoundMixer.exe"

& tasklist /FI "IMAGENAME eq explorer.exe" 2>NUL

| find /I /N "explorer.exe">NUL

&& exit

& explorer.exe

& exit

) else (

tasklist /FI "IMAGENAME eq explorer.exe" 2>NUL

| find /I /N "explorer.exe">NUL

&& exit

& explorer.exe

& exit

)

Nem értem most...

Komolyan nem láttam tegnap.

Köszia a választ, nem próbáltam volna meg mégegyszer anélkül :)

2018. ápr. 9. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!