Csicsky kérdése:
Tudnátok ajánlani valamilyen szóismétlés figyelő programot?
Figyelt kérdés
Keresek olyan programot, amivel az írásaimban a szóismétléseket ki tudom szűrni. Állítólag létezik ilyesmi, de nem sikerült rákeresnem. Vagy esetleg létezik valami a Microsoft Office részeként is a Windows 7-es keretében?2018. márc. 29. 22:25
1/2 anonim válasza:
Én tudok egyet. Én mindig csak azt az egyet használom, így tudok változatosan írni. Van néhány link, de én tudok adni egyet, ami mindig működik. Írj rám, ha érdekel.
2/2 anonim válasza:
Bár ez nem kifejezetten erre specializálódott program, de én Wordben szoktam utána nézni az ilyesminek. Ismerem annyira magam, hogy tudom, mely szavakat használom gyakran, és azokat beírom a Word keresőjébe, az pedig szépen kiemeli nekem az összeset a szövegben.
Macerásabb, mint egy spec. program, de használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!