Te melyik Windows 10-et próbáltad ki?
Windows 10 Home
Windows 10 Pro
Windows 10 Mobile
Windows 10 Education
Windows 10 Pro Education
Windows 10 S
Windows 10 Enterprise
Windows 10 Enterprise LTSB
Windows 10 Mobile Enterprise
Windows 10 IoT
Windows 10 Team
Windows 10 Pro for Workstation
Home és Pro, előbbi notebookhoz volt telepítve, utóbbi Win 7 -ről lett frissítve.
Notebookon most Linux Mint 18.3 (Cinnanmon) van, PC -n vissza rakta a Windows 7 -et.
Túl sok gondom volt a 10 -es stabilitásával, gyakran omlott össze, tűnt el a tálca, némult el a hang, vagy szakadt meg az internet kapcsolat.
Rendszer váltás után ezek mind megszűntek.
Nekem szerencsére csak a laptopomon van Windows10.Ott szokott olyan dolgokat csinálni a rendszer,hogy betölti az asztalt,de az ikonok nem töltődnek be,(nem jelennek meg.)Így többször volt olyan,hogy újra kellett indítani a gépet emiatt.
Néha pár perces fagyások is előfordulnak Windows 10-nél,vagy olyan is előfordult párszor,hogy a zenelejátszó nem játszotta le a zenéket.Hozzáférés megtagadva címszóval.Majd kb fél óra múlva már érdekes módon igen.
(Lehet,hogy talán a Win10 frissítésekkel van gond.)
Az a vicc,hogy Windows XP-vel meg Windows 7-el negyed ennyi gond nem volt soha sem.
Nem is értem,hogy akarják így motiválni az embereket,hogy térjenek át egy megbízhatatlan újabb Windowsra.
Nem is csodálom,hogy a többség még mindig Windows7-et használ.
bios gondok vannak? ennek mi köze a windowshoz?
mondjuk sokat dobna a dolgon ha 2018 ban már dvd olvasó helyett ssd-t tennének a gépekbe. A windows 10 problémáinak 80%-át megoldja
Ami nagyobb probléma az a microsoft hozzáállása a dolgokhoz
Nem tudok róla,hogy lennének Bios gondok.
Azt tudom,hogy a Windows 10 rendszerrel rengeteg baj van.
Függetlenül attól kinek hány éves,vagy hónapos gépe van.
Persze azt is tudom,hogy az új Lenovo gépek sem az igaziak manapság.
Kikapcsoltam a Háttérben futó alkalmazásokat.
Most mintha jobb lenne a helyzet.Gyorsabb lenne a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!