Messenger videó hiba! Elküldöm a videót, de sajnos a videó hangj torz lesz. Miért? Seegítseteek!
Figyelt kérdés
A telefonnak semmi baja. Ha viberen küldöm el a videót, a hangja ugyanolyan jó minőségű, viszont messengeren elküldöm, lejátszom és hangja torz. Akinek küldöm , neki is rossz.2018. márc. 26. 20:09
1/2 Jake21 válasza:
Ha csak neked torzított akkor frissítsd le a messengert de ha másnak is olyan a hang akkor rossz a mikrofonod
(De frissítsd le)
2/2 anonim válasza:
Nagyon sokan tapasztaljuk ezt a hibát, én már jelezten a facebook felé is, persze nem válaszoltak.
Nekem Samsung S2, Xiaomi Note 1, Note 4X telefonokkal egyaránt jelentkezett a probléma.
Mobilnetes, wi-fis netnél is. De olykor nem érthetetlenül torz a hang, de nem jöttem még rá mitől függ.
Inkabb feltöltöm Youtube ra, és onnan osztom meg, úgy jó.
Ha spórolni akarok az adatokkal, akkor előtte átméretezem tömörítem a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!