Hogyan lehet véglegesen kiiktatni a Windows updatet?
Win 10-em van, és rendszeresen feldobja hogy frissíteni akar, de sosem sikerül neki. Ezen felül eléggé eszi a processzort. Ki szeretném kapcsolni.
Ez eddig szép és jó, kikapcsolom a szolgáltatásokban, le is tiltom. Pár óra elteltével, viszont automatikusan visszaáll. Először a "Letiltva"-t átállítja "Manuális"-ra, aztán még vár pár órát, és újra bedobja hogy frissíteni akar.
Gondoltam nem elég neki ha a services.msc-nél kiiktatom, úgyhogy kutakodtam kicsit a neten. Írtak egy olyan megoldást hogy a registry-ben kell létrehozni egy kulcsot, és azzal letiltani. Ezt is megtettem. Ugyanaz az eredmény. Próbáltam külön a registry-ben, külön a szolgáltatásokban letiltani, próbáltam egyszerre a kettőben letiltani. Újra és újra visszajön.
Valakinek van valami javaslata? Előre is köszönöm
Ez a Winfos 10 a legrosszabb windows a világon.
Az én történetem:
Be kapcsoltam a gépet, be léptem a Skype-ba és teljesen nem töltött be és nem tudtam belőle ki lépni, és az egér el kezdett szaggatni és teljesen egy pillanatra nem mozdult meg, csak úgy tudtam ki lépni a Skype-ból hogy jobb klikk a tálcára, és úgy szaggatva be zárult, minta a gép meg lenne terhelve. Rá kattintottam a start menüre de nem történt semmi, csak harmadszorra.
Ilyent még sose csinált a gépem.
Ezek a gondok mindig frissítés után szoktak lenni ritkán, vagy mikkor keresek frissítéseket, de ennyire még nem volt ennyire gond.
Hogy a ge....be képzeli ezt a Microsoft hogy ilyent csinál, még egy i7-s gépnél is.
Szerintem mindenki vegyen a gépébe 64 GB memóriát azt akarja a Microsz..r.
Néha saját magától újra indul a gépem mikkor frissítést telepít, hogy képzeli ezt ez a retek pénz nyelő cég fa...opó cég.
Remélem az isten meg veri őket.
Processor sebezhetőség is egy kamu hülyeség, sose volt vele gond, csak kell a pénz a gyártónak, 2016-nál régebbi processzorok még lassabbak lesznek.
Nem veszitek észre minket sz..patnak a processor sebezhetőséggel hogy vegyünk újat?
Meg az Apple is?
Olvastam cikkben de előtte kapaszkodjatok meg gyorsan, 2025-től fizetős lesz a winfos 10 nagy frissítései elvileg, de lehet az összes frissítés is. Ha csak a nagy alkotói frissítések lesznek, több mint 50 ezret költetek el kétszer 1 évben. sok szerencsét kívánok az ilyen embereknek, tudjátok olcsó húsnak híg a leve, a windows 10 ingyen frissítést még megfogják bánni.
Windows xp és Windows 7-n sose volt semmi bajom.
Én lehet majd hamarossan itt hagyom a windows 10-t, ha nem tudom letiltani a frissítéseit.
Hogy kell őrökre le tiltani a frissítéseket a windows 10 home-ba?
És még a Defendert is?
Nem kell nekem egy vírusirtó sem.
"Első generáció?" Nem tudom, 1 éve vette Lenovo laptopját, és elég sokszor ez a baja van vele, a skype meg fogja neki a gépét régi asztali skype verziót használja még.
Az én gépemet ritkán, de ennyire még sosem, az érdekes meg töröltem az egér alját meg szűnt a baj, de már az egér padot is rendesen meg kell takarítsam, de szerintem nem az egér miatt volt.
Szerinted a frissítéseket tiltsam a szolgáltatásoknál?
Az én gépem:
Táp: FSP 400W HEXA
Alaplap: MSI H61M-P31 G3
Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz
Ram: 8GB DDR3 1333Mhz
HDD: Toshiba 1TB
HDD: WD 1TB
SSD: ADATA SU800 128 GB
DVD író
Szerinted baj hogy le tiltottam a telefonokról a áruházban a alkalmazás frissítéseket?
Teloim:
Samsung Galaxy Pocket Neo S5310
Doogee X5
Muszáj volt le tiltsam őket mert be lassultak, ideges lettem, mindig hiba üzeneteket kaptam.
Ha "Home" edition, akkor túl sok lehetőséged nincsen. Nem tudom, mennyire permanens, de jó megoldás lehet az otthoni hálózati kapcsolara bekapcsolni a "metered" opcót. Ha ez be van kapcsolva, akkor nem frissítget -> arra találták ki, hogy az így jelzett kapcsolatokon az adatmennyiségért fizetni kell, ezeken nem fog többszáz megás / több gigás update-eket töltögetni (elkerülve mindenféle pereskedéseket).
Pro-ban a group policy-val megoldható a kikapcsolása.
Megjegyzem, nem érdemes kikapcsolni, a gyártók alapvetően nem azért csinálnak ilyeneket, hogy bosszantsák a felhasználókat. Igen, semmi sem tökéletes, a Windows-nak a világ összes szemétkupacán el kell futni, ezt lehetetlen tesztelni. Ha valakinek kritikus a rendszerének elérhetősége, annak nyilván van naprakész mentése, amiből egy frissítés által tönkretett rendszer is simán helyreállítható gyorsan. Ha nincs ilyen, akkor nyilván nem kritikus. Ráadásul sokszor lopott Windowst használók hőbörögnek (vagy a rendszer van tele mindenféle warezzal, vagy idióta tweak szoftverrel), ami a pofátlanság csimborasszója :-) Az itt elhangzott összeesküvés elméletek pedig.. nagy az Isten állatkertje, de szerencsére hozzáértő IT-soknak még egy ideig ezek szerint biztosítva van a megélhetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!