Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet véglegesen...

Hogyan lehet véglegesen kiiktatni a Windows updatet?

Figyelt kérdés

Win 10-em van, és rendszeresen feldobja hogy frissíteni akar, de sosem sikerül neki. Ezen felül eléggé eszi a processzort. Ki szeretném kapcsolni.

Ez eddig szép és jó, kikapcsolom a szolgáltatásokban, le is tiltom. Pár óra elteltével, viszont automatikusan visszaáll. Először a "Letiltva"-t átállítja "Manuális"-ra, aztán még vár pár órát, és újra bedobja hogy frissíteni akar.

Gondoltam nem elég neki ha a services.msc-nél kiiktatom, úgyhogy kutakodtam kicsit a neten. Írtak egy olyan megoldást hogy a registry-ben kell létrehozni egy kulcsot, és azzal letiltani. Ezt is megtettem. Ugyanaz az eredmény. Próbáltam külön a registry-ben, külön a szolgáltatásokban letiltani, próbáltam egyszerre a kettőben letiltani. Újra és újra visszajön.

Valakinek van valami javaslata? Előre is köszönöm

2018. márc. 26. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez a Winfos 10 a legrosszabb windows a világon.

Az én történetem:

Be kapcsoltam a gépet, be léptem a Skype-ba és teljesen nem töltött be és nem tudtam belőle ki lépni, és az egér el kezdett szaggatni és teljesen egy pillanatra nem mozdult meg, csak úgy tudtam ki lépni a Skype-ból hogy jobb klikk a tálcára, és úgy szaggatva be zárult, minta a gép meg lenne terhelve. Rá kattintottam a start menüre de nem történt semmi, csak harmadszorra.

Ilyent még sose csinált a gépem.

Ezek a gondok mindig frissítés után szoktak lenni ritkán, vagy mikkor keresek frissítéseket, de ennyire még nem volt ennyire gond.

Hogy a ge....be képzeli ezt a Microsoft hogy ilyent csinál, még egy i7-s gépnél is.

Szerintem mindenki vegyen a gépébe 64 GB memóriát azt akarja a Microsz..r.

Néha saját magától újra indul a gépem mikkor frissítést telepít, hogy képzeli ezt ez a retek pénz nyelő cég fa...opó cég.

Remélem az isten meg veri őket.

Processor sebezhetőség is egy kamu hülyeség, sose volt vele gond, csak kell a pénz a gyártónak, 2016-nál régebbi processzorok még lassabbak lesznek.

Nem veszitek észre minket sz..patnak a processor sebezhetőséggel hogy vegyünk újat?

Meg az Apple is?

Olvastam cikkben de előtte kapaszkodjatok meg gyorsan, 2025-től fizetős lesz a winfos 10 nagy frissítései elvileg, de lehet az összes frissítés is. Ha csak a nagy alkotói frissítések lesznek, több mint 50 ezret költetek el kétszer 1 évben. sok szerencsét kívánok az ilyen embereknek, tudjátok olcsó húsnak híg a leve, a windows 10 ingyen frissítést még megfogják bánni.

Windows xp és Windows 7-n sose volt semmi bajom.

Én lehet majd hamarossan itt hagyom a windows 10-t, ha nem tudom letiltani a frissítéseit.

Hogy kell őrökre le tiltani a frissítéseket a windows 10 home-ba?

És még a Defendert is?

Nem kell nekem egy vírusirtó sem.

2018. márc. 26. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
i7, ez sokat mond. Első generáció? :D Vicc OFF. Nekem egy Pentium G4400 (skylake, avagy 6. generáció) procival 8GB HyperX Fury 2133MHz és RX560 4GB videókártya mellett tökéletesen fut minden, most már töretlenül több, mint egy éve. Ez alatt az 1 év alatt, mivel nem egyszerre építettem a gépemet, többször volt újratelepítés is. Először 2017 márciusában, mikor is SSD-re váltottam illetve vettem egy másik alaplapot is, H110-ről B150-re váltottam (MSI Bazooka Plus). Utoljára mostanában, pontosan január-februárban raktam újra a gépet, Pro-ra frissítettem csak azért. Tiszta telepítés volt. Előtte nem sokkal pedig R7 250 1GB videókártyám volt, de kis időre váltottam integráltra is. Azzal is jól ment. Csak azt tudom mondani, hogy nálad van valami probléma. Már csak azért is tudom ezt mondani, mert iskolában nem rég újították a PC-ket. Nem az összeset, de amelyiket kicserélték az egy i3-7100 procival megy integrált "videókártyával" 4GB RAM mellett. Ez a 4GB RAM év eleje óta elégnek tűnik alap felhasználás mellett. Hozzáteszem, tesze-tosza rendszergazdánk gondoskodott róla, hogy az összesen KMS-Pico-val aktivált win10 pro legyen :D És még így is remekül működik idestova fél éve az összes gép. Azt ne kérdezd, mi probléma lehet nálad. Neked kell tudnod, én nem akarok és nem is fogok találgatni. Ez nem az Ezo-TV :D
2018. márc. 27. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
És óóóhohoho, mekkorát tévedsz, ha úgy gondolod a Meltdown és Spectre sebezhetőség csak mellébeszélés. Sőt, én el tudom képzelni (a mai információéhes világban meg főleg), hogy azok a sebezhetőségek okkal léteztek. Hogy úgy mondjam, tudatos beavatkozások révén létezhettek ezek a sebezhetőségek. Érdekes mód, minden eszközt, amiben processzor van, MINDEN TÍPUSÚ ESZKÖZT érinthetett a hiba, a telefonoktól kezdve a laptopokig, gépekig, konzolokig, bármit... Az Intel processzorok meg a veszélyesebb Meltdown sebezhetőséget is könnyedén magukban hordozhatták/hordozhatják. Az AMD-nél enyhébb volt a helyzet, mivel a Spectre fordulhatott elő csak náluk. Ez utóbbi szoftveres javítása nem jár teljesítménycsökkenéssel.
2018. márc. 27. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:

"Első generáció?" Nem tudom, 1 éve vette Lenovo laptopját, és elég sokszor ez a baja van vele, a skype meg fogja neki a gépét régi asztali skype verziót használja még.

Az én gépemet ritkán, de ennyire még sosem, az érdekes meg töröltem az egér alját meg szűnt a baj, de már az egér padot is rendesen meg kell takarítsam, de szerintem nem az egér miatt volt.

Szerinted a frissítéseket tiltsam a szolgáltatásoknál?

Az én gépem:

Táp: FSP 400W HEXA

Alaplap: MSI H61M-P31 G3

Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz

Ram: 8GB DDR3 1333Mhz

HDD: Toshiba 1TB

HDD: WD 1TB

SSD: ADATA SU800 128 GB

DVD író

2018. márc. 27. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerinted baj hogy le tiltottam a telefonokról a áruházban a alkalmazás frissítéseket?

Teloim:

Samsung Galaxy Pocket Neo S5310

Doogee X5

Muszáj volt le tiltsam őket mert be lassultak, ideges lettem, mindig hiba üzeneteket kaptam.

2018. márc. 27. 22:43
 16/17 anonim ***** válasza:
#14 #15 Ha kérdeznétek nyissatok új kérdést, csak ezt tudom mondani. Ha megtalálom a kérdést valószínűleg írni is fogok oda is.
2018. márc. 28. 00:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha "Home" edition, akkor túl sok lehetőséged nincsen. Nem tudom, mennyire permanens, de jó megoldás lehet az otthoni hálózati kapcsolara bekapcsolni a "metered" opcót. Ha ez be van kapcsolva, akkor nem frissítget -> arra találták ki, hogy az így jelzett kapcsolatokon az adatmennyiségért fizetni kell, ezeken nem fog többszáz megás / több gigás update-eket töltögetni (elkerülve mindenféle pereskedéseket).

Pro-ban a group policy-val megoldható a kikapcsolása.

Megjegyzem, nem érdemes kikapcsolni, a gyártók alapvetően nem azért csinálnak ilyeneket, hogy bosszantsák a felhasználókat. Igen, semmi sem tökéletes, a Windows-nak a világ összes szemétkupacán el kell futni, ezt lehetetlen tesztelni. Ha valakinek kritikus a rendszerének elérhetősége, annak nyilván van naprakész mentése, amiből egy frissítés által tönkretett rendszer is simán helyreállítható gyorsan. Ha nincs ilyen, akkor nyilván nem kritikus. Ráadásul sokszor lopott Windowst használók hőbörögnek (vagy a rendszer van tele mindenféle warezzal, vagy idióta tweak szoftverrel), ami a pofátlanság csimborasszója :-) Az itt elhangzott összeesküvés elméletek pedig.. nagy az Isten állatkertje, de szerencsére hozzáértő IT-soknak még egy ideig ezek szerint biztosítva van a megélhetése.

2018. márc. 29. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!